Select onChange=formulář odeslat – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Select onChange=formulář odeslat – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comSelect onChange=formulář odeslat – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
CZechBoY+4
Věrný člen
3. 3. 2010   #1
-
0
-

takže mám následující kód:



<form action="index.php?exe=3" method="post" id="frmSort" name="frmSort">
<select name=sortiment onChange="document.frmSort.submit()">
<option>....</option>
.............
..........
....
</select>
</form>

při výběru položky mi to v IE napíše chybu, ale formulář se neodešle, chyba je že 'objekt tuto vlastnost nepodporuje'
pak jsem zkoušel další obměny:
onChange="document.forms[0].submit()"

onChange="this.form.submit()"
onChange="document.forms['frmSort'].submit()"
onChange="getElementById('frmSort').submit()"


nic, nejde to...
nevíte co s tim ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.53.–
Reklama
Reklama
Kuboslav0
Newbie
3. 3. 2010   #2
-
0
-

skús použiť jQuery ..

<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

<script>
$("select").change(function(){$("#frmSort").submit()}).change();
</script>

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.219.–
</microsoft>
toka0
Stálý člen
3. 3. 2010   #3
-
0
-

To jQuery bude nejrozumnější řešení, jak se vyvarovat problémům s interpretací JS v různých prohlížečích. Jen bych doporučil provádět zápis pomocí ready:

<script type="text/javascript">

/* <![CDATA[ */
$(document).ready(function() {
$("select[name='sortiment']").change(function(){
$("#frmSort").submit();
});
});
/* ]]> */
</script>

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.209.–
Tomáš Kavalek
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý