Problem se debugem VIsual studio c++ 2008 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem se debugem VIsual studio c++ 2008 – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblem se debugem VIsual studio c++ 2008 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ppeter0
Návštěvník
4. 3. 2010   #1
-
0
-

Zdar,
Zkousim nejake trýčky v c++, ale vzdy kdyz dam debug, tak mi to napise tento kod: Native' has exited with code -1073741510 (0xc000013a)........A vzdy kdyz program dojde dokonce tak se automaticky vypne.... napr.Kalkulacka.... Zadam dve cisla a nez to vyflusne vysledek tak program spadne....Nevote nejak co stim? Nebo jak to zastavit, takhle ten program nemuzu poslat treba kamaradum.
Predem Dekuji.;

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.193.60.–
Reklama
Reklama
LJ10240
Stálý člen
4. 3. 2010   #2
-
0
-

delas to jako konzolovy program, ze?
pak to asi nebude proble v debuggeru, ale v tom, ze se program ukonci (zkus do fce main pripsat pred return napr cin.ignore(); )

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.30.64.–
gatuso0
Stálý člen
4. 3. 2010   #3
-
0
-

Já u každého programu ukončuji pred returnem 2x za sebou cin.get() a vše mi funguje bez nejmenšího problému :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.32.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
LJ10240
Stálý člen
4. 3. 2010   #4
-
0
-

Muzes zkusit treba lehce nestandartni

system("echo Press any key to continue&pause>nul");
nebo mozna beznejsi
system("pause");
(ani jedno z techto reseni nedoporucuji, protoze jsou systemove zavisla a je mozne pouzit jine rychlejsi a lepsi metody).


nasledujici reseni jsou asi nejpouzitelnejsi:
cin.get();

cin.get();
cin.ignore();

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.30.64.–
gatuso0
Stálý člen
4. 3. 2010   #5
-
0
-

jj přesně jak píše "LJl1024" ja jsem mel na mysli tuto moznost >>>

cin.get();

cin.get();

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.32.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
Nemo_0010
Newbie
4. 3. 2010   #6
-
0
-

Nebo používej

system("pause");

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
yaqwsx+9
Posthunter
4. 3. 2010   #7
-
0
-

To Nemo_001 : Proč se to tu furt radí dokola? Pořád to samé. Myslím že tu jsou 2 stručné odpovědi a jedna vyčerpávající....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.96.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
SeraphCZ0
Stálý člen
4. 3. 2010   #8
-
0
-

K té druhé otázce. Co to znamená nemůžu poslat kamarádům? Nemůžeš ten program po zkompilování najít nebo ho kamarádi nemohou spustit nebo co?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
gatuso0
Stálý člen
4. 3. 2010   #9
-
0
-

Asi to že když ho spustí tak jim hned "spadne" tím padem se na nej nemuzou kouknout, takle sem to aspon pochopil ja.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.32.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
SeraphCZ0
Stálý člen
4. 3. 2010   #10
-
0
-

Jasný. Mea culpa

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
gatuso0
Stálý člen
4. 3. 2010   #11
-
0
-

Mea culpa

sry za OT ale muzes mi to prelozit ? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.32.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
SeraphCZ0
Stálý člen
4. 3. 2010   #12
-
0
-

Má chyba :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
ppeter0
Návštěvník
6. 3. 2010   #13
-
0
-

Takze jestli se nemylim, tak to zkusim dat na tom nejbeznejsim prikladu a stim kodem to bude vypadat takto? :
#include <iostream>
using namespace std;
int main (void)
{
cout << "Hello world.\n";
cin.get();
return 0;

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.193.60.–
LJ10240
Stálý člen
6. 3. 2010   #14
-
0
-

Ano, presne tak. V tomto nejjednodussim priladne to bude fungovat, pokud bys ale nekde nacital nejaky vstup z klavesnice, tak ti jedno cin.get() stacit nebude, protoze v klavesnicovem bufferu ti zustane znak '\n', takze to prvni cin.get() by ti to samo "odentrovalo" a az to druhy by zastavilo program pred ukoncenim. Tzn. musel bys pouzit cin.get();cin.get();.

Pokud nikde nenacitas zadny vstup (jako v tomhle prilkade, cos tady napsal), tak to je vporadku...

Pokud bych psal nejake hlouposti, tak me nekdo prosim opravte.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.30.64.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 157 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý