Kniznice v MS Visual Studio 2008 C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kniznice v MS Visual Studio 2008 C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comKniznice v MS Visual Studio 2008 C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
clovek0
Duch
10. 3. 2010   #1
-
0
-

Ahojte, mám urobený program v Dev-C++ a potrebujem ho skompilovať v MS Visual Studio 2008 C++. Môžete mi napísať, aké knižnice sú v MS Visual C++, prípadne ich porovnať s Dev-C++ alebo mi, prosím Vás pošlite link, kde by som to našiel. Vopred ďakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.248.–
Reklama
Reklama
mephi0
Expert
10. 3. 2010   #2
-
0
-

Ahoj. Ake "knižnice" použiva ten program ? Potrebujem vedieť viac.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.89.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
clovek0
Duch
10. 3. 2010   #3
-
0
-

To mephi :
Ide o knižnice: stdio.h, math.h, stdlib.h. , limits.h, float.h, iostream, cmath.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.248.–
sputnikone+1
Věrný člen
10. 3. 2010   #4
-
0
-

To clovek : Tak zrovna tyhle knihovny by měly být standartní.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.53.–
mephi0
Expert
10. 3. 2010   #5
-
0
-

Tieto hlavičkové súbory su dostupne rovnako aj vo visual C++. Tipujem, že nezakládaš dobre projekt.

File -> New -> Project -> Win32 console application

next -> Empty project -> finish
Project -> Add new item -> C++ File (.cpp) -> Add

do súboru vlož:
#include <iostream>

using namespace std;
void main()
{
cout << "Hello World!" << endl; cout << "Welcome to C++ Programming" << endl;
system("PAUSE");
}


Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.89.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
clovek0
Duch
10. 3. 2010   #6
-
0
-

Ďakujem mephi, problem bol pri zakladani projektu,

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.147.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

Podobná vlákna

Visual Studio 2008 Professional — založil Webmaster

Visual Studio 2008 Professional Edition — založil ospaly.stanislav

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý