Databáze s Windows Forms – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Databáze s Windows Forms – .NET – Fórum – Programujte.comDatabáze s Windows Forms – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Ant
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
13. 3. 2010   #1
-
0
-

Dobrý den,

tvořím jednu aplikaci ve Windows Forms. Chtěl bych se v ní připojit k lokální databází, kde by se ukládala uživatelská data, která aplikací vytvoří. Nastal ale problém v tom, že jsem nenašel žádný způsob jak vytvořit lokální databázi v souboru, kterou bych mohl dodávat zákazníkům spolu s programem a zároveň by pro její funkčnost nebyla potřeba mít na cílovém počítači nainstalovaný SQL Server (/express). Existuje nějaký způsob jak docílit toho, co potřebuji? Nebo byste mi mohli navrhnout jiný postup?

Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
13. 3. 2010   #2
-
0
-

Tomu co hledáš se někdy říká "embedded databáze" a jedna taková existuje i přímo od Microsoftu - SQL Server Compact Edition. Ve Visual Studiu v Add New Item dialogu ji najdeš pod položkou "Local Database".

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
13. 3. 2010   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

Podobná vlákna

Windows forms — založil Johnnny

Web forms externí databáze — založil hajnis

C# Windows Forms kreslení — založil mstarman

V Monu najednou nefunguje Windows Forms — založil Matěj Andrle

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý