C# -Zkopírování části textu z ListBoxu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# -Zkopírování části textu z ListBoxu – .NET – Fórum – Programujte.comC# -Zkopírování části textu z ListBoxu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
niiinja0
Duch
29. 3. 2010   #1
-
0
-

Zdravim borci, potřeboval bych poradit jak mám z jednoho ListBoxu v kterým budu mít nasázený položky např:

0,5l pivo 25,-
0,02l rum 20,-
0,02l zelená 20,-

Jak udělat, aby se mi po zmačknutí tlačítka zkopírovala jen ta cena do druhýho listboxu??


Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.253.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
29. 3. 2010   #2
-
0
-

Ulož si položku do řetězce (string), udělej s ní Split(' ') do pole řetězců a na posledním indexu tohoto pole budeš mít cenu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
niiinja0
Duch
29. 3. 2010   #3
-
0
-

To liborb : Mohl bys mi prosim napsat kód?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.253.–
velurex0
Stálý člen
29. 3. 2010   #4
-
0
-

Ty si ale pěkně línej. Hezky si něco přečti o regulárních výrazech a zkus si to sám. My ti pomůžeme až když se u toho někde zasekneš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
29. 3. 2010   #5
-
0
-

Ale když tak pěkně prosí :smile1: ... nehledě na to, že tenhle kód je jenom nástřel:



string radek = listBox1.Items[i].ToString();
string [] polozky = radek.Split(' ');
string cena = polozky[polozky.Length - 1];

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
niiinja0
Duch
29. 3. 2010   #6
-
0
-

to velurex: Línej nejsem, přečet jsem si to a nejsem z toho moc chytrej...
to liborb: Nemohl bys ten tvůj nástřel trochu přiblížit nebo kdokoliv jinej??

Potřebuju, aby se mi ze všech těch položek vždy zkopírovalo do druhýho listboxu jen to celý číslo na konci (cena)...

Předem dík všem za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.253.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
29. 3. 2010   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
30. 3. 2010   #8
-
0
-

Když už jsem napsal ty 3 "nejdůležitější" řádky, tak ty další 2 už mě nezabijou :smile3: (uvidíme, jestli ti to pomůže :smile1: ):



for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
{
string a = listBox1.Items[i].ToString();
string[] b = a.Trim().Split(' ');
string x = b[b.Length - 1];

listBox2.Items.Insert(i, x);
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
niiinja0
Duch
30. 3. 2010   #9
-
0
-

díky moc, to je přesně ono... :smile18: :smile4:

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.253.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 207 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý