Předvyplnění formulářových polí – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Předvyplnění formulářových polí – PHP – Fórum – Programujte.comPředvyplnění formulářových polí – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Krenda
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
7. 4. 2010   #1
-
0
-

Zdravím,

měl bych dotaz. Potřeboval bych, aby se mi zadané údaje po kliknutí zobrazily ve formulářových polích určité stránky (např. zadám do scriptu číslo, jméno, zprávu a po kliknutí se mi zobrazí stránka www.vodafonesms.cz s předvyplněnými údaji). Dočetl jsem se, že něco podobného by měla řešit knihovna cURL, ale bohužel se mi to pořád nedaří rozběhat. Předem díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.223.–
Reklama
Reklama
marioff0
Expert
7. 4. 2010   #2
-
0
-

dane policka nevyplnis... ty mozes jedine dany form odoslat, resp. odoslat tak aby sa znovu nacital form a zaroven zobrazil data z predchadzajuceho odoslania (ale toto ty neovplivnis, tuto vlastnost musi obsahovat form), napr. vyvolanim nejakej chyby, resp. nevyplnenim vsetkych policok

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Lordest0
Super člen
7. 4. 2010   #3
-
0
-

To Krenda :
toto moze ovplivnit iba tvoj prehliadac, co aj niektore robia, ze ukladaju udaje ktore zadas (napriklad heslo a nickname) a potom ich za teba zadaju.. no a to je praca iba pre pluginy prehliadaca ktory pouzivas.. ak som ta spravne pochopil...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.242.–
Krenda
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
7. 4. 2010   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.223.–
marioff0
Expert
7. 4. 2010   #5
-
0
-

To Krenda : inak to ale s php-eckom neurobis... na tom videu je pouzity javascript (aspon si myslim) k vyplnovaniu policok... kedze je tam kazda stranka v iframe, nemal by to byt ziadny problem spravit...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Krenda
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
7. 4. 2010   #6
-
0
-

Přes iframy mě to taky napadlo, ale nějak jsem nepřišel na to, jak měnit jejich obsah. Poté by stačilo jen najít input s daným jménem a doplnit tam value="něco" .

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.223.–
marioff0
Expert
7. 4. 2010   #7
-
0
-

parent.nazovRamca.nazovFormu.nazovPolicka.value="obsah ktory tam chces";

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.123.100.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Krenda
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
7. 4. 2010   #8
-
0
-

Paráda, to je přesně to, co jsem potřeboval, moc díky. Jenom jsem ještě musel doplnit window.onload, jelikož se první musela natáhnout celá stránka. Jo a ještě jedná otázka - jak to udělat, když nebude mít daný formulář název?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.223.–
marioff0
Expert
7. 4. 2010   #9
-
0
-

parent.nazovRamca.forms[0].nazovPolicka.value="obsah ktory tam chces";


a kluc pola bude stupat vzostupne podla toho kolky v poradi je form na stranke...

nemas zac ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.123.100.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Krenda
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
7. 4. 2010   #10
-
0
-

Pořád mi to nějak nefunguje.. Určitě jsi ten kód napsal správně? Co mám vložit za

nazovFormu
, když název formuláře přeci neznám? Testuji to na tomto formuláři http://www.mafiadve.cz/php/_robot/, zkoušel jsem to zapsat takto (bohužel bezúspěšně):

<iframe src="http://www.mafiadve.cz/php/_robot/" name="ramec"></iframe>


<script type="text/javascript" language="JavaScript">
window.onload = function()
{
parent.ramec.forms[0].jmeno.value="obsah ktory tam chces";
}
</script>

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.223.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý