C++ Builder 2010 IdFTP – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C++ Builder 2010 IdFTP – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++ Builder 2010 IdFTP – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Hanzis0
Newbie
7. 4. 2010   #1
-
0
-

Zdravím, snažím se vytvořit FTP klienta, pomocí komponenty IdFTP a zasekl jsem se u vypsání adresářů. Vypisuji je to ListBoxu a výpis je následující :

d [RWCEAFMS] admin                             512 Jan 06 12:35 Info

Potřeboval bych aby se mi zobrazil pouze název složky, abych když nani kliknu se mi otevřela.
Zde je kód pro připojení na FTP a vypsání složek :


IdFTP1->Host = LabeledEdit1->Text; //FTP server
IdFTP1->Username = LabeledEdit2->Text;
IdFTP1->Password = LabeledEdit3->Text;
IdFTP1->Connect();
IdFTP1->List();
ListBox1->Items->Assign(IdFTP1->ListResult);

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.59.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
8. 4. 2010   #2
-
0
-

Sice v Builderu už nedělám (naštěstí), ale budeš muset ty data, které chceš (tj. jména adresářů) dostat z ListResult (komponenty FTP). Asi přistupovat k položkám (jako pole?). A možná budeš muset plnit ten ListBox ručně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Hanzis0
Newbie
8. 4. 2010   #3
-
0
-

Už jsem došel na jinej způsob stačilo vyfiltrofat funkci List(), ale i tak díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.206.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 278 hostů

Podobná vlákna

C++ Builder 2010 a MySQL 5.6.11 — založil hlucheucho

C++ builder — založil Filip

Socket C++ builder — založil Martin

C++ builder, winapi... — založil German

Changelog Builder — založil w3q

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý