FI MUNI – Vzdělání – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

FI MUNI – Vzdělání – Fórum – Programujte.comFI MUNI – Vzdělání – Fórum – Programujte.com

 

Bald3rr0
Super člen
11. 4. 2010   #1
-
0
-

Konečně jsem se dočkal a letos maturuji na SŠ a čeká mě studijum na VŠ. Vybral jsem si FI MUNI, obor Matematická Informatika, splnil jsem podmínky pro přijetí (NSZ z MAT 90 percentil) a tak se ptám, je zde nějaký budoucí spolužák? :)
Případně současných studentů na co si dát pozor? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
sputnikone+1
Věrný člen
11. 4. 2010   #2
-
0
-

Psychologická příprava na funkcionální programování :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.120.–
mc
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
11. 4. 2010   #3
-
0
-

To Bald3rr : Já jsem v prvním ročníku matematické informatiky na FI.

Souhlasím s předchozím a doporučuji začít si hrát s Haskellem ;-) nějaká předchozí zkušenost ušetří od zbytečných nervů a lehkého překvapení při první přednášce :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.34.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
11. 4. 2010   #4
-
0
-

Spousta lidí působí na FI MUNI (ať už učí či studuje), takže kolegů tu najdeš hodně ;) (mě, Nefarita, Binaryho, Hracha... )

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Quiark0
Věrný člen
12. 4. 2010   #5
-
0
-

Příští semestr ještě budem spolužáci :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.173.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
14. 4. 2010   #6
-
0
-

Hrach tam teprve bude ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.68.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
15. 4. 2010   #7
-
0
-

Nefaritus taky ne, jerte neodmaturoval :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.246.127.–
Proxymus0
Stálý člen
15. 4. 2010   #8
-
0
-

A co FIT na VUT, jde někdo tam, stejně tak jako já (snad, jestli udělám maturitu) ? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.221.–
15. 4. 2010   #9
-
0
-

To Proxymus : Tam jdu já. Pokud udělám maturitu :-D. Díky NSZ nemusím dělat přijímačky ani na FI MUNI ani na FIT VUTBR, ale nakonec si asi vyberu FIT VUTBR. Tento rok už mám na FITku v rámci gymnázia jeden tříhodinový seminář. A (ad. funkcionální programování) brali jsme Scheme :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.78.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
15. 4. 2010   #10
-
0
-

FI MUNI je více matematická a dovoluje si vybrat to, co tě zajímá (grafika, webdesign, umělá inteligence, vedení projektů, programování, databáze...)
FIT VUT je více praktická a má jasně dané předměty (elektrotechnika, fyzika, pascal, assembler, c, základy webu, java...)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
yaqwsx+9
Posthunter
15. 4. 2010   #11
-
0
-

K maturitě mám sice ejště daleko, ale když si tak pročítám podobné diskuze, tak už mám jistou představu na jakou školu bych chtěl. Chci se ale zeptat, jak je to na FI MUNI s fyziikou? Je možné si ji vzít jako volitelný předmět?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.126.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
15. 4. 2010   #12
-
0
-

To yaqwsx : MUNI ti nabízí vzít si jakýkoliv předmět z jakékoliv fakulty v rámci celé univerzity MUNI, takže tipuju, že tam nějaká fyzika bude :). Konkrétně jsem nalezl co obvykle je v nabídce:

BOFZ0222 Fyzika II (jaro 2010)
BOFZ0222c Fyzika II - cvičení (jaro 2010)
BOFZ0222p Fyzika II - přednášky (jaro 2010)
BRFY0211c Fyzika (včetně matematiky, matematické statistiky a matematicky vědeckého výzkumu - cvičení (jaro 2010)
BRFY0211p Fyzika (včetně matematiky, matematické statistiky a matematicky vědeckého výzkumu - přednáška (jaro 2010)
BRRF0121c Radiologická fyzika a radiobiologie (molekulární i klinická) - cvičení (podzim 2010)
BRRF0121p Radiologická fyzika a radiobiologie (molekulární i klinická) - přednáška (podzim 2010)
BRRF0222c Radiologická fyzika a radiobiologie (molekulární i klinická) II - cvičení (jaro 2010)
BRRF0222p Radiologická fyzika a radiobiologie (molekulární i klinická) II - přednáška (jaro 2010)
BRRF0343p Radiologická fyzika a radiobiologie (molekulární i klinická) III - přednáška (podzim 2010)
BRRF0444p Radiologická fyzika a radiobiologie (molekulární i klinická) IV - přednáška (jaro 2010)
ZLBF011c Lékařská fyzika a informatika - cvičení (podzim 2010)
ZLBF011p Lékařská fyzika a informatika - přednáška (podzim 2010)
FSB01 Státní zkouška Bc, Fyzika (jaro 2010)
FSM01 Státní zkouška Mg, Fyzika (jaro 2010)
F1030 Mechanika a molekulová fyzika (podzim 2009)
F1040 Mechanika a molekulová fyzika (podzim 2009)
F1240 Fyzika pro chemiky I (podzim 2009)
F1241 Fyzika pro chemiky I, seminář (podzim 2009)
F1520 Zajímavá fyzika (podzim 2008)
F1530 Zajímavá fyzika (podzim 2009)
F2090 Fyzika pro chemiky II (jaro 2010)
F2091 Fyzika pro chemiky II, seminář (jaro 2010)
F2100 Klasická, relativistická, kvantová a statistická fyzika (jaro 2010)
F2120 Fyzika (jaro 2010)
F2130 Fyzika v živé přírodě (jaro 2010)
F3011 Fyzika, filozofie a myšlení 1 (podzim 2009)
F3160 Fyzika sluneční soustavy (jaro 2009)
F4012 Fyzika, filozofie a myšlení 2 (jaro 2010)
F4110 Kvantová fyzika atomárních soustav (jaro 2010)
F4160 Vakuová fyzika 1 (jaro 2010)
F5150 Fyzika tenkých vrstev (podzim 2008)
F5170 Fyzika plazmatu (podzim 2009)
F5200 Fyzika kolem osobního automobilu - základní kurs fyziky v aplikaci (podzim 2009)
F6040 Termodynamika a statistická fyzika (jaro 2010)
F6290 Zajímavá teoretická fyzika (jaro 2010)
F6350 Fyzika pevných látek na druhý pohled (jaro 2010)
F6450 Vakuová fyzika 2 (podzim 2009)
F7070 Statistická fyzika a termodynamika (podzim 2009)
F7090 Termodynamika a statistická fyzika (jaro 2010)
F7241 Fyzika plazmatu 1 (podzim 2009)
F7281 Středoškolská fyzika a její učebnicový obraz 1 (jaro 2010)
F7410 Fyzika galaxií (podzim 2009)
F7460 Fyzika pevných látek pro nefyzikální obory (podzim 2009)
F7600 Fyzika hvězdných atmosfér (podzim 2009)
F7601 Fyzika horkých hvězd (jaro 2009)
F8242 Fyzika plazmatu 2 (jaro 2010)
F8282 Středoškolská fyzika a její učebnicový obraz 2 (podzim 2009)
F8450 Fyzika nízkých teplot (jaro 2010)
F8510 Fyzika biopolymerů (jaro 2010)
F8541 Fyzika z pohledu středoškolského učitele 1 (jaro 2010)
F8670 Fyzika chladných hvězd (podzim 2009)
F9240 Fyzika kvantových jam a supermřížek (jaro 2009)
G8311 Fyzika Země a seismologie (podzim 2008)
DI3MK_FYZ Fyzika (podzim 2009)
FY2BP_FYTE Fyzika a technika (podzim 2009)
FY2BP_F4A Atomová fyzika (podzim 2009)
FY2BP_MMF Mechanika a molekulová fyzika (jaro 2010)
FY2BP_TF1 Teoretická fyzika 1 -STR (podzim 2009)
FY2BP_TF2 Teoretická fyzika 2 - Kvantová a statistická fyzika (podzim 2009)
FY2MP_ENVI Environmentální fyzika (jaro 2010)
Fy2MP_FBZ Fyzika v běžném životě (podzim 2009)
Fy2MP_OVZU Fyzika ovzduší (podzim 2009)
FY2MP_TF3 Teoretická fyzika 3 (podzim 2009)
FY2RC_AF Atomová fyzika (jaro 2010)
FY2RC_ENV Enviromentální fyzika (jaro 2010)
FY2RC_FBZ Fyzika v běžném životě (podzim 2009)
FY2RC_MoF Molekulová fyzika (podzim 2009)
FY2RC_TF1 Teoretická fyzika (jaro 2010)
CH2BP_1P1S Fyzika pro chemiky (podzim 2009)
MI3DC_DFD Fyzika v dopravě (podzim 2009)



Myslím, že vybrat by jsi si mohl...

A tak to vypadá v rámci MUNI všude, zajímá-li tě něco, vyber si to. Jak z FI, kde studuješ, tak ze žurnalistiky, Přírodovědné...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
yaqwsx+9
Posthunter
15. 4. 2010   #13
-
0
-

Díky Curo za vyčerpávající odpověď. Pravděpodobně MUNI bude pro mě ta pravá škola. Je taková teoretičtějšíš, navíc jde vstříc mým fyzikálně-matematicko-informatickým zájmům.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.126.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
15. 4. 2010   #14
-
0
-

To yaqwsx : Ono praxi se stejně nejlépe naučíš sám a konkrétně v tom, v čem chceš, ne v tom, co chce po tobě škola.

A na MUNI jsou povinné hlavně ty teoretické, praktické si vybíráš dle svých zájmů a preferencí - ať už co jsou na FI nebo na jiné fakultně. Výběr předmětů je obrovský, jak jsi viděl, nabídka fyziky je vcelku rozsáhlá a pokud si vybereš cokoliv, co tě zajímá, bude nabídka podobná + chodí přednášet osobnosti z daného oboru na fakulty, které tak rozšíří a ještě více zatraktivní výběr předmětů.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Bald3rr0
Super člen
15. 4. 2010   #15
-
0
-

Díky všem za všechny informace. Měl bych dva dotazy. V případě, že si zapíši nějaký předmět (volitelný) a po pár přednáškách mi nebude vyhovovat, nebudu stíhat atd., jak se to pak řeší? Musím ten předmět udělat?. A druhý dotaz, kolik je optimální počet předmětů na semestr (první se bude zřejmě výrazně lišit (přechod, adaptace, ...))? S učením jsem nikdy problém neměl a věci chápu celkem rychle.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
15. 4. 2010   #16
-
0
-

V případě, že si zapíši nějaký předmět (volitelný) a po pár přednáškách mi nebude vyhovovat, nebudu stíhat atd., jak se to pak řeší?


Registruješ si předměty -> chodíš do školy -> prvních 14 dní si můžeš předměty, které neplní tvé očekávání / kříží se ti / nestíháš je - si můžeš oddělat...

Pokud tak neuděláš do dané lhůty (což jen kdybys byl lajdák :) ), pak je musíš absolvovat (ať už úspěšně či neúspěšně; neúspěšný más povinnost opakovat a udělat, jinak končíš).

kolik je optimální počet předmětů na semestr


je to stejné jak první semestr tak jakýkoliv jiný. Min. 15 kreditů / semestr (tj. půlrok), optimálně 30 kreditů, protože za stuium musíš získat 180 kreditů (6x 30kr / semestr), standardní doba studia 3 roky (+ 1 od státu zdarma, další roky si platíš (studium bakaláře)). Jakmile postupuješ na magistra / inženýřa, máš další 3 roky k dobru (standardní doba studia 2 roky).

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
sputnikone+1
Věrný člen
15. 4. 2010   #17
-
0
-

Případně u neúspěšně absolvovaných volitelných předmětů lze požádat o prominutí opakování...

EDIT: A běžné maximum je jedno opakování (lze požádat o vyjímku)

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.53.–
Bald3rr0
Super člen
15. 4. 2010   #18
-
0
-

To Curo : Díky, u té druhé otázky jsem se špatně vyjádřil. Myslel jsem, kolik předmětů je jakési maximum, které se dá zvládnout. Je mi jasný, že záleží na obtížnosti předmětu, ale nějaký orientační interval by mi stačil :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
sputnikone+1
Věrný člen
15. 4. 2010   #19
-
0
-

To Bald3rr : Já mám teď 11 a je to trochu mazec už...

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.53.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
15. 4. 2010   #20
-
0
-

Na FI MUNI lze požádat o maximálně tolik zrušení opakování, kolik je standardní doba studia (tedy max. 3 předměty) a student má nárok na jednu opravu v rámci předmětu, 2. oprava je na zažádání (opět, maximálně 3 druhé opakování / studium). Ale to jsou již pravidla dané fakulty, které se mohou i změnit časem...

To Bald3rr : Někdo zvládne 4 předměty, někdo 12. těžko říct průměr, existuje jistý doporučený studijní plán, většinou kolem 6, 7 předmětů za semestr.

Některé fakulty samozřejmě mají jen pár předmětů za semestr, ale o to náročnější (lékařská, žurnalistika...).

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Palmik0
Super člen
18. 4. 2010   #21
-
0
-

Tak to vypadá, že se na FI MUNI uvidíme, také jsem si dal Matematickou Informatiku, teď už jen udělat maturitu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.177.–
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift and that is why it's called the present.
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
10. 5. 2010   #22
-
0
-

tak já už jsem jistej na FI MUNI :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
sputnikone+1
Věrný člen
10. 5. 2010   #23
-
0
-

Gratuluji kolego :smile4:

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.53.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
11. 5. 2010   #24
-
0
-

To Nefaritus : to myslís jako tím, že si udělal maturu? jo? :D mně přijeti ještě nepotvrdili - potvrdili mi jen prominutí přijmacek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.68.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
11. 5. 2010   #25
-
0
-

To hrach : Však když ti prominou příjmačky, tak to je jakobys je udělal na plnej počet bodů ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
11. 5. 2010   #26
-
0
-

To Nefaritus : :D :D :D tak to je fajn :D já jen, že to prostě ještě nemám na papíře (ani na netu) :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.68.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Bald3rr0
Super člen
18. 5. 2010   #27
-
0
-

To Nefaritus : To hrach : Potvrzeno; odmaturováno; uvidíme se 8. 7. u zápisu :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Honzc0
Stálý člen
19. 5. 2010   #28
-
0
-

To Bald3rr
Tak nevím jestli se něco v češtině nezměnilo, ale za mých mladých let (a hlavně před maturitou) jsme psali studium bez j. Jinak ti přeji na VŠ samé úspěchy (hlavně v té matematice, neboť češtinu už asi mít nebudete)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.57.–
20. 5. 2010   #29
-
0
-

Odmaturováno. S vámi se asi neuvidím. Mezi MUNI a FIT VUT jsem nakonec zvolil FIT VUT. Uvidím se tam s někým?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.78.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
20. 5. 2010   #30
-
0
-

hm, já jdu na muni :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.68.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
21. 5. 2010   #31
-
0
-

To hrach : Když koukneš do ISu, tak tam už budeš mít, že jsi i přijatej ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
22. 5. 2010   #32
-
0
-

To Nefaritus : vím vím :) sem tam lozil skoro kazdej den :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.68.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Mautinek
~ Redaktor
0
Grafoman
31. 5. 2010   #33
-
0
-

Curo napsal:
FI MUNI je více matematická a dovoluje si vybrat to, co tě zajímá (grafika, webdesign, umělá inteligence, vedení projektů, programování, databáze...)
FIT VUT je více praktická a má jasně dané předměty (elektrotechnika, fyzika, pascal, assembler, c, základy webu, java...)



Na FITu pascal nemáme, jen v předmětu algortimy ve druháku je takovým pseudopascalem popsán každý algoritmus ve skriptech:-)

Co se týče elektra, tak je zde pár předmětů, kde se učí číslicová technika, VHDL a podobné věci, ale dá se to přetrpět (já moc HW předměty nemusím).

Jinak do nás hrnou docela dost různých jazyků - C, VHDL, C++/Java, Perl, Python, Prolog, Lisp,.. - zhruba v tomto pořadí od prváku dál...

To Garret Raziel : se mnou se uvidíš, jdu už do třeťáku ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.37.–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
Palmik0
Super člen
3. 6. 2010   #34
-
0
-

Tak se na FI MU snad uvidíme na zápise. Jsem v kategorii na 13:00, ale samozřejmě tam budu s dostatečně velkým předstihem (asi ne úplně od rána, protže do Brna jedu 4 hodiny :D). Tak snad nikoho nepropásnu :D
Co nějaké poznávací znamení? :P

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.139.–
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift and that is why it's called the present.
Bald3rr0
Super člen
3. 6. 2010   #35
-
0
-

To Palmik : Já jsem v kategorii na 16:00, kdy dorazim do Brna nevim, ale taky mám podobně dlouho cestu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
3. 6. 2010   #36
-
0
-

To Palmik : Zkuš můj avatar :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
Petrroll0
Stálý člen
5. 8. 2010   #37
-
0
-

Budu možná znít blbě, ale co. Jaký jsou přibližně kritéria pro přijetí, myslím ohledně průměru známek, nebo jestli se bere jen s přijímačkami. Jde mi ale o dobu za 4 roky. Chápu že se toho pravděpodobně hodně změní, ale pokud tam někdo z vás pracuje, a moh' by se nahodit přibližnou vizi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
5. 8. 2010   #38
-
0
-

To Petrroll : Známky neberou v potaz myslím vůbec, jako příjmačky jsou tam čistě jen TSP. Pak je ještě pár možností, jak se tam dostat bez příjmaček a se státními maturitami myslím jedna přibyde :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
Petrroll0
Stálý člen
5. 8. 2010   #39
-
0
-

Tak to zní dobře, hodně dobře.
EDIT: (googloval jsem) Ale nedají se někde najít procentuální šance na přijetí?

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
6. 8. 2010   #40
-
0
-

To Nefaritus : Nevíš prosím jaké jsou konkrétní možnosti přijetí bez příjmaček? Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.75.–
sputnikone+1
Věrný člen
6. 8. 2010   #41
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.134.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
7. 8. 2010   #42
-
0
-

To sputnikone : Přesně tak, akorát státní maturita zatím platí jen pro Slovensko.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.247.–
sputnikone+1
Věrný člen
7. 8. 2010   #43
-
0
-

Dobrá rada pro všechny, kdo by chtěli jít na FI MU: Naučte se hledat na fakultním serveru :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.134.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
10. 8. 2010   #44
-
0
-

na FI MUNi se dostaneš přes TSP a maturitu, atky třeba jako já, přes NSZ, konkrétně z matiky, ale berou i OSP.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.68.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Quiark0
Věrný člen
20. 8. 2010   #45
-
0
-

Hlavně moc nehrotit, na technické školy se hlásí poměrně málo lidí, takže přijímačkama projde dokonce polovina všech přihlášených.

(další polovina odejde v prváku ale to už je jiná věc)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.173.–
21. 8. 2010   #46
-
0
-

Třeba k nám na FIT VUT se příjme průměrně 800 lidí, bakaláře udělá něco kolem 300 lidí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.7.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
jodik
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
7. 11. 2010   #47
-
0
-

Dobrý deň,
Pozeral som si tie podmienky na prepáčenie skúšky a chcel by som sa spýtať čí regionálne kolo to je už ako okres ale až kraj a vyššie?
Za odpovede ďakujem!

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.148.3.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

FI MUNI — založil schimpanze_001

MUNI Informatika — založil tomaspo

FIT x FI MUNI — založil Mikeek

FI MUNI Internát — založil Pig

Odbor na FI MUNI — založil Pig

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý