Vytvorenie suboru – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vytvorenie suboru – PHP – Fórum – Programujte.comVytvorenie suboru – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
olgo0
Věrný člen
4. 11. 2006   #1
-
0
-

Zdrav?m ?etk?h!

M?m skrypt ktor? ??ta zo s?boru ale m?ze sa sta? ?e ten s?bor neexistuje a v tom p?ipade ho chcem vytvori?.
Musel som to zatia? virie?i? takto:

fclose(fopen("file.txt","a"));


a az potom so mohol ??tat, aj ked prazdni subor. Hladal som v ?l?nkoh, dyskusi?h, v manualy ale nenasiel som proceduru kt. by subor iba vitvorila nepoznate neco take?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Reklama
Reklama
ProgDan0
Stálý člen
4. 11. 2006   #2
-
0
-

Čau,
zkus to udělat takto:



$f=FOpen("file.txt","r+"); //otevřeme pro čtení i zápis
$data=FRead($f,FileSize("file.txt");
.....
Rewind($f); //přesuneme se na začátek souboru
FWrite($f,$vstupnidata); //zapíšeme na začátek souboru data a tím přepíšeme stávající data
...
FClose($f);

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
olgo0
Věrný člen
4. 11. 2006   #3
-
0
-

To ProgDan: Diki za radu ale pride mi to e?te zlo?itej?ie mal so na mysli ne?o jako:



fcreate();
fopen("file.txt","a")



S toho s?boru potrebujem len ??ta? a s parametrom "a" odpad? REWIND. Diki za vas cas.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Smokie0
Expert
4. 11. 2006   #4
-
0
-

olgo píše:#
# Zdrav?m ?etk?h!#
##
#M?m skrypt ktor? ??ta zo s?boru ale m?ze sa sta? ?e ten s?bor neexistuje a v tom p?ipade ho chcem vytvori?.#
#Musel som to zatia? virie?i? takto:#
##
#

fclose(fopen("file.txt","a"));
#
##
#a az potom so mohol ??tat, aj ked prazdni subor. Hladal som v ?l?nkoh, dyskusi?h, v manualy ale nenasiel som proceduru kt. by subor iba vitvorila nepoznate neco take?



Kriste pane, tolko hrubiek...tento prispevok mi vzal chut zit...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 49 hostů

Podobná vlákna

Vytvorenie exe suboru — založil keisen

Vytvorenie noveho suboru — založil Anonymní uživatel

Binarne vytvorenie BMP suboru — založil frostwyrm333

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý