[C#] Problem s audiem – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

[C#] Problem s audiem – .NET – Fórum – Programujte.com[C#] Problem s audiem – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
beachboy0
Návštěvník
23. 5. 2010   #1
-
0
-

Cau mam udelany prehravac za pomoci DirectX.VideoAudioPlayback, vse skvele funguje ale nevim jak je to mozny ale ty pisnicka je daleko dalsi nez co mi ukazuje system. Kdyz sleduju stav promennych tak pisnicka trva pres 300 sekund, ale winamp i system rika o stope ze ma jenom neco malo pres tri minuty. Nenapada nekoho cim to je?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.238.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
3. 6. 2010   #2
-
0
-

A kdo má pravdu? Systém nebo WinAmp. Třeba má song VBR ... s tím bývají potíže.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
beachboy0
Návštěvník
16. 6. 2010   #3
-
0
-

ssystem i winamp ukazuji to same, ale na programu jsem uz prestal pracovat chtel jsem si to vicemene jenom vyzkouset

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.238.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 86 hostů

Podobná vlákna

Problém v C++ — založil Anonim

Problém — založil rotoro

Problem — založil jurec

Problém — založil Já

Problem... — založil

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý