Číslo řádku matice s nejvyšším počtem jedniček – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Číslo řádku matice s nejvyšším počtem jedniček – Delphi – Fórum – Programujte.comČíslo řádku matice s nejvyšším počtem jedniček – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
solenza0
Duch
30. 5. 2010   #1
-
0
-

Ahoj lidi, potřeboval bych poradit, jak napsat do Delphi, aby se po stisku tlačítka zobrazilo číslo řádku, na kterém je nejvíce jedniček. Program už mám připravený. Díky moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.8.–
Reklama
Reklama
solenza0
Duch
30. 5. 2010   #2
-
0
-

To solenza :

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.8.–
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
31. 5. 2010   #3
-
0
-

lblVysledek.Caption := IntToStr(cisloradku);

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý