Nastaveni debug release – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nastaveni debug release – .NET – Fórum – Programujte.comNastaveni debug release – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
assd
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
28. 6. 2010   #1
-
0
-

ahoj prism vas kde se ve visual c# 2008 express edition nastavim debug misto release? diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.244.–
Reklama
Reklama
CZechBoY+4
Věrný člen
28. 6. 2010   #2
-
0
-

debug místo release?
jako že chceš kompilvat do debug složky místo do release?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.53.–
assd
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
28. 6. 2010   #3
-
0
-

To CZechBoY : no nastaveni ze se mi to ulozi do debug slozky to je.. ale mi jde o ji to ze jak vytvorim nejakou classlibrary a pak ji pres addreference pridam tak se mi zobrazi ty dll v debugu a potom jak vytvarim nejaky program a chci pouzit tu tridu tak mi to nenajde a program se uklada jako release.. ja nevim třeba problem je v něčem uplně jinem a nejpíš aji bude

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.244.–
Quiark0
Věrný člen
28. 6. 2010   #4
-
0
-

Express edice tohle nastavení nemá, prej to zjednodušili, aby to nebylo na chudáky začátečníky moc složité. Pokud dáš F5, buildne a spustí se debug verze, pokud dáš ručně Build, buildne se Release.

EDIT: Ručně si to můžeš buildnout a vybrat s pomocí msbuild

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.173.–
28. 6. 2010   #5
-
0
-

To Quiark : Ona tam ta možnost je, jen je jakoby skrytá. Pokud tam otevřeš solution z vyšší edice VS a nebo snad i ze SharpDevelopu, tak to bude fungovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 44 hostů

Podobná vlákna

Debug vlaken - Netbeans — založil drobas

AVR Debug - DebugWire — založil Interrupt

Debug error po free() — založil MartinM

Visual C# Express 2008 - debug — založil cardel

VB.NET - Release — založil mylan4

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý