Mysql free result – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Mysql free result – MySQL – Fórum – Programujte.comMysql free result – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
polonium0
Návštěvník
2. 7. 2010   #1
-
0
-

Zdravíčko,

koukal jsem na funkci mysql_free_result(). Chtěl bych ji používat, protože si myslím, že by mohla dost šetřit využití paměti serveru. Ale na stránkách php.net http://cz.php.net/manual/en/function.mysql-free-result.php Píšou, že využití paměti může být i větší než bez mysql_free_result().

Jak to teda je nebo má být nebo proč to tak je ??

Díky
polonium

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.159.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
2. 7. 2010   #2
-
0
-

"prekvapive" to rozebiraj v dalsich prispevcich (a vysvetluji)

jde hlavne o nebufferovane query v kombinaci ze to nenactes cele.. aby to mohlo udelat free result, musi zbyle data nacist..
daleko lepsi je tam zminka o perzistentnim spojeni .. a jakou paseku to umi nadelat, kdyz nepouzijes free result (zminuje ze mel chybu v kodu a nepouzil free result)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
polonium0
Návštěvník
2. 7. 2010   #3
-
0
-

Mno anglictina je pro me trochu slaba stranka :) asi jsem to z toho uplne nepochopil...

Takze pokud pokud pouziju mysql_unbuffered_query(), kam se ty data nactou kdyz ne do vyrovnavaci pameti ??

A v jakych pripadech je tedy vhodne pouzit mysql_free_result() ??

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.176.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Nejde v dll Result — založil Paulí

Free DB — založil lolik

Free RS — založil

Free grafik — založil Antorr

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý