Databáze – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Databáze – Java – Fórum – Programujte.comDatabáze – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
roman.jaros0
Newbie
12. 8. 2010   #1
-
0
-

Dobrý den, potřeboval bych jsem se připojit k databázi. Ale mám chby někde v Ckass.forName("sun.jdbc.odbc.Jdbc.Odbr.Driver"). No a nevím proč. Moh by mi někdo pomoct ?. Děkuji za každou opověď. Zde je kod



import java.sql.*;
public class box {
public static void main (String arg[]) {
try {
String url = "jdbc:odbc:CdBox";
String IDUzivatele = "root";
String heslo = "";
String sql = "SELECT * FROM CdBox";
Connection dB;
Class.forName ("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver");
dB = DriverManager.getConnection(url, IDUzivatele, heslo);
Statement pozadavek = dB.createStatement();
ResultSet vysledky = pozadavek.executeQuery(sql);
} catch(SQLException e) {}


Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.76.–
Reklama
Reklama
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
12. 8. 2010   #2
-
0
-

A jakou chybu to hodí?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
roman.jaros0
Newbie
12. 8. 2010   #3
-
0
-

Exception in thread "main" java.lang.Error: Unresolved compilation problem:
Unhandled exception type ClassNotFoundException

at box.main(box.java:10)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.76.–
roman.jaros0
Newbie
12. 8. 2010   #4
-
0
-

Mám problém s ovladačem, ale nevím jak to mám řešit ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.76.–
roman.jaros0
Newbie
12. 8. 2010   #5
-
0
-

Možná jestli to nebude tím, že jsem nedal do složky, kde je vše pro javu, ovladač, stáhl jsem si hi, ale zrovna nevím, do jaké složky ho mám dát. Ovladač má stejnou cestu jako je je napsaný řadič. Každé slovo je jako složka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.76.–
roman.jaros0
Newbie
13. 8. 2010   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.76.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 74 hostů

Podobná vlákna

Databáze — založil Tomáš

Databáze ? — založil Láďa

C++ a databáze — založil miguel

Databáze — založil Jacob

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý