Problém s SQL dotazem – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s SQL dotazem – PHP – Fórum – Programujte.comProblém s SQL dotazem – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Milan0
Stálý člen
9. 11. 2006   #1
-
0
-

Mam strasne velky problem. Supol som si konecne tu svoju stranku na web ale robi mi to blbosti. Stale mi vypisuje :



Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
in /domains1/do372600/public/www_root/stat.php on line 13

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
in /domains1/do372600/public/www_root/tema.php on line 21


atd. ale pritom na localhoste ked som to mal mi to nerobilo ziadne problemy... vsetko ficalo ako malo... neviete kde moze byt problem?

EDIT: mozno ze som zle importoval db, ale aj tak nechapem.. spravil som to tak ze vo svojom phpmyadmin som exportoval db do textaku, odtial som to importoval do novej...a navyse niektore vypisy z db mi idu a dalsie zase robia taketo veci!

EDIT2: dalsia vec... ked som pri selectoch zadaval meno tabulky bolo jedno ci som to daval prve male pismeno alebo velke, fungovalo to tak ci tak teda... ale teraz som to len tak vyskusal dat tak ako je presne nazov tabulky a jedno take varovanie mi zmyzlo...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Jakub0
Super člen
9. 11. 2006   #2
-
0
-

Tak bych akorát doporučil po každé mysql_query(); vypsat mysql_error(); a opravovat a opravovat...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
ProgDan0
Stálý člen
9. 11. 2006   #3
-
0
-

Ze svých zkušeností vím, že problém bývá v MySQL dotazu SELECT....pokud máš nějaké podmínky, popřípadě limit nebo řazení, tak si zkontroluj jestli máš všechno správně:



$sqlres=MySQL_Query("SELECT * FROM tabulka WHERE vek='$vek' ORDER BY vek DESC LIMIT $dolnihranice,50;");


Takhle mi to funguje vždy ;) :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 53 hostů

Podobná vlákna

Pomoc s sql dotazem — založil Shockwave

Problém s SQL v třídě — založil Nefaritus

Problém s LINQ to SQL — založil vdolek

Sql+php problem pri pripojeni — založil ujo_biker

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý