Pouziti ICloneable – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pouziti ICloneable – .NET – Fórum – Programujte.comPouziti ICloneable – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
alp
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
1. 9. 2010   #1
-
0
-

Ahoj chci klonovat 2 objekty vykousel jsem tento postup ale nevim jetsli je spravny diky za jekekoliv pripomminky...



class Klon : ICloneable
{
private int hodnota;
public Klon(int hodnota)
{
this.hodnota = hodnota;
}
public object Clone()
{
Klon x = base.MemberwiseClone() as Klon;
return x;

}
public void vypis()
{
Console.WriteLine(hodnota);
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.244.–
Reklama
Reklama
velurex0
Stálý člen
1. 9. 2010   #2
-
0
-

Je to správně, ale MemberwiseClone dělá pouze "mělkou kopii!", tj. nedělá kopie dalších objektů na které se odkazuješ. Což není tento přípak když máš jen jeden int. Ve složitějších případech si musíš tělo Clone nadefinovat sám nebo použít reflexi. Také to přetypovávání na Klon (as Klon) je zbytečné a jen zdržuje. Úplně by stačilo

return base.MemberwiseClone();


Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 54 hostů

Podobná vlákna

C# - pouziti += — založil aleskm

Pouziti siforvani v C++ — založil Holek

Použití tlačítka — založil Koumes21

Použití GUI — založil Nicolas

Použití výjimek v C++ — založil Jonyzz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý