Funckia s parametrom pointer ... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Funckia s parametrom pointer ... – C / C++ – Fórum – Programujte.comFunckia s parametrom pointer ... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Alexej
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
9. 10. 2010   #1
-
0
-

Pred par dnami som sa zacal venovat C++ . Preto si obcas vymyslam nejake neprakticke programy ktore sa v reale asi nikdy nevyskytuju a su nepouzitelne ale pomaha mi to k osvojeniam zvyklosti a pravidiel jazyka C++. Preto som si chcel napisat programik ktory by prijimal ako parameter retazec a znak. Retazec v poli by sa potom mal predat funckii a funkcia by mala vratit poctet vyskytu znaku v poli. tu je zdrojak programu :
-----------------------------------------------------
#include <iostream>
using namespace std;
const int SIZE = 100;
int funkcia(const char * pt, char ch);
int main()
{
char pole[SIZE];
cin.getline(pole, SIZE - 1);
char ch;
cout << "znak : ";
cin.get(ch);
cout << "\n\nV danej vete sa znak " << ch << "vyskytuje : \n" << funkcia(pole, ch);
return 0;
}

int funckia(const char * pt, char ch)
{
int count;
while (*pt)
{
if(*pt == ch)
count++;
pt++;
}
return count;
}
------------------------------------------------------------------
ked sa to pokusam skompilovat tak complimer mi hadze toto
{
--------------------Configuration: lol - Win32 Debug--------------------
Compiling...
lol.cpp
Linking...
lol.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "int __cdecl funkcia(char const *,char)" (?funkcia@@YAHPBDD@Z)
Debug/lol.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals
Error executing link.exe.

lol.exe - 2 error(s), 0 warning(s)
}
kde by mohla byt chyba ? C++ sa ucim z knihy mistrovsvi C++ (7 kapitola)... DIk za pripadne vysvetlenie kde je chyba ))

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.199.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
9. 10. 2010   #2
-
0
-

Je to kc/ck error :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.189.142.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
9. 10. 2010   #3
-
0
-

Je to kc/ck error :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.189.142.–
alexej
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
9. 10. 2010   #4
-
0
-

liborb napsal:
Je to kc/ck error :)


nemozes to troska konkretnejsie popisat ? ) nejak mi to nedoslo co pod ck/kc chybou myslis ((

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.199.–
KIIV+42
God of flame
9. 10. 2010   #5
-
0
-

neumis psat
jeste podrobneji: funkcia != funckia

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 102 hostů

Podobná vlákna

* pointer — založil Honza

Pointer na strukturu — založil Fugii

Delete na pointer — založil Kolemjdouci

Pointer na strukturu — založil Pavelv

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý