Kompilator hlasi chybu pomoc...C ++ - DEV ++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kompilator hlasi chybu pomoc...C ++ - DEV ++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comKompilator hlasi chybu pomoc...C ++ - DEV ++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
10ondr0
Duch
26. 11. 2010   #1
-
0
-

Ahoj .. prosim pomozte jsem totalni lamka na tohle a kompilator mi hlasi :

 C:\Documents and Settings\xxx\Dokumenty\p3.cpp In function `int main()': 

7 C:\Documents and Settings\xxx\Dokumenty\p3.cpp `n' undeclared (first use this function)
(Each undeclared identifier is reported only once for each function it appears in.)


A hlasi mi to na sedmem radku..vypozoroval jsem ze bude asi neco spatne s /n tak bych se rad zeptal co

#include<stdio.h>

#include<windows.h>

int main () {
int a,b,c;
char d,e,f;
printf("ahoj svete!"/n);
system("PAUSE");
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.52.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
26. 11. 2010   #2
-
0
-

printf("ahoj svete!\n");

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
KIIV+42
God of flame
26. 11. 2010   #3
-
0
-

tak tak.. delis retezec promennou n, ktera jeste k tomu neni ani deklarovana :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
palikem0
Newbie
26. 11. 2010   #4
-
0
-

To 10ondr : Len tak mimochodom načo tam máš tie prememenné (a, b, c, d, e, f)?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.56.–
Franceq+1
Stálý člen
29. 11. 2010   #5
-
0
-

mozna tim "/n" myslel asi "\n" to zalomuje radek ale musi to byt v uvozovkach....

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
KIIV+42
God of flame
29. 11. 2010   #6
-
0
-

To Franceq : pravdepodobne.. ja mu jen vysvetlil co se mu prekladac snazil rici

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Franceq+1
Stálý člen
29. 11. 2010   #7
-
0
-

jo šak jj jen jsem se snažil o empatii s novačkem....:-))

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 127 hostů

Podobná vlákna

Hlásí chybu — založil Trohl

Pomoc z Dev-C++ — založil H3ll

Dev PHP- pomoc — založil klaveska

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý