Problem s hrou NFS Carbon – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s hrou NFS Carbon – Offtopic – Fórum – Programujte.comProblem s hrou NFS Carbon – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dalaman0
Věrný člen
15. 11. 2006   #1
-
0
-

Caute, nainstaloval som si hru Need for Speed Carbon a naskytol sa mi zaujimavy pohlad :



Grafika je akosa cudna, zkockatela, vsimnite si ze ani pismo sa neda citat. Hra sa da v pohode hrat, vsetko ide bez problemou, nic neseka!!!
LEn ta grafika...

Moj komp zodpoveda minimalnej konfiguracii
*GeForce4 MX 440 s 64MB
*AMD Athlon XP 1900+
*768 RAM

Neviete ako by sa to dalo napravit ? Most Wanted som hral v pohode

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Reklama
Reklama
Michal0
Návštěvník
15. 11. 2006   #2
-
0
-

To dalaman:je to grafikou , proto?e mx 440 nem? shader pixel ani jeden , tak?e si kup lep?? grafiku nebo nejl?pe novou z?kladn? desku s podporou PIC-E expess to je vyhodn?j?? ne? AGP kter? ma mx 440.A jak pozn?? , ?e ti chyb? shader pixel a ty dal?? podpory co to nem? ? Koukni se na pismo v?echno je ze ?tvere?k?.A carbon je nic moc , u? je to p?epl?can? apod.Zlat? NFS U1 :ms_0001: a jestli jsme odpov?d?l spatn? tak se omlouvam :ms_0860:

Cauko

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michalek http://dragon.profitux.cz/images/smajlici/ilovewindows.gif
Lukáš Churý
~ Šéfredaktor
+8
Hero
15. 11. 2006   #3
-
0
-

To Michalek: V tom případě gratuluji teamu co vytvořil NFS Carbon, že jde hra spustit i na PC, které nemá (resp grafika nemá) pixel shader..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Michal0
Návštěvník
15. 11. 2006   #4
-
0
-

Curo píše:#
# To Michalek: V tom případě gratuluji teamu co vytvořil NFS CArbon, že jde hra spustit i na PC, který nemá (resp grafika nemá) pixed shader..



i kdyby to nešlo spustit , existuje prográmek , který umí oblbnout hru že si mysli že tam shader pixel je a spustí se ti ale zase uvidíš asi podobnej jako na obrazku ktery je v 1. prispevku . Je jich spousty třeba 3D analyzer ti naemuluje pixel shader :) 1.0

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michalek http://dragon.profitux.cz/images/smajlici/ilovewindows.gif
Socca0
Super člen
15. 11. 2006   #5
-
0
-

Na m? sta?i?k? Riv? TNT sem m?val podobn? probl?my - je?t? bu? r?d - mi to aj prohazelo textury(auto s texturou silnice,silnice s texturou auta,baraky sm?ska v?eho :-D ) Jinak to budou ji? zmi?ovan? shadery, inac jeste mozne nepodporovani komprese textur,ale to nejsp?? ne... Je?t? na okraj- shader simulovat jde,pokud je k tomu aspon snaha - ma integrovan? intel grafika t?? nem? shader (mysl?m ?e zrovna pixel shader) a tak to po??t? proc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
dalaman0
Věrný člen
15. 11. 2006   #6
-
0
-

Nainstaloval som si 3D analyzer 2.36b ale nepomohlo. Odfajkol som moznosti :
* force max pixel shader version 1.1
* force low precission pixer shader
* emulate pixer shader caps

A nic... To iste ako pred... Ako by sa dal este simulovat pixel shader ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Michal0
Návštěvník
15. 11. 2006   #7
-
0
-

To dalaman:to melo byt jen na emulaci aby si hra myslela ze je mas , jinak ti je nic nenahradi , to zanmena ze tu hru oklames a zapnes ji ale za jakou podminku ze :) ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michalek http://dragon.profitux.cz/images/smajlici/ilovewindows.gif
15. 11. 2006   #8
-
0
-

Ono ty pixel shadery neco pocitat musi. nejak nevim, kde by jsi na to vzal vykon...i kdyby to slo :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
dalaman0
Věrný člen
15. 11. 2006   #9
-
0
-

Vsak sa mi hned zdalo ze vypocty ktore ma mat na starosti grafika nahradi nejaky soft :ms_0018:
Zostanem teda pri mariovi :ms_0600:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
hr
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
17. 11. 2006   #10
-
0
-

čau, mám problém se spuštěním hry nfs carbon. Mám P4/2,6Ghz 512RAM interní grafiku GMA 900 na chipsetu Intel 915G. Když spustím hru, tak se zobrazí logo a pak hra spadne do widlí s hláškou, žese vyskytla chyba ...blablabla - neodesílat.
Bude to tou integrovanou grafikou?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal0
Návštěvník
17. 11. 2006   #11
-
0
-

hr?? píše:#
# ?au, m?m probl?m se spu?t?n?m hry nfs carbon. M?m P4/2,6Ghz 512RAM intern? grafiku GMA 900 na chipsetu Intel 915G. Kdy? spust?m hru, tak se zobraz? logo a pak hra spadne do widl? s hl??kou, ? ese vyskytla chyba ...blablabla - neodes?lat.#
#Bude to tou integrovanou grafikou?



ty m?? notebook :) ? to nevim , zkus p?einstalovat hru,zak?zat hl??ky odes?lat neodes?lat,p?einstalovat okna,nov? ovlada?e na grafiku apod

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michalek http://dragon.profitux.cz/images/smajlici/ilovewindows.gif
Fiend
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
30. 11. 2006   #12
-
0
-

?us m?m taky takov? probl?m, kdy? to spust?m v?e je ok ale auta jsou ?ern? (prost? chyby grafiky), v?e jede na pln? detaily v pln?m rozli?en? - pohoda, ale auta jsou ?ern?!! m?m GeForce 4 typ p?esn? nevim ale 128MB a komp v poho, nev?? ??m by to mohlo bejt?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Marmen5
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
1. 12. 2006   #13
-
0
-

Hele lidi ja mám taky problém s hrou je to na hovno mam zakladovku Asus 8X AGP jezdi mi v 800 MHu a grafiku mam Geforce MX440 AGP 8X a procesor Celeron 2,8GHz a zkousel jsem tam dat detonatoru jak nasrano peinstaloval jsem kvuli tomu pc a nejde mi to sem v koncich help me pls!!!! :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
dalaman0
Věrný člen
1. 12. 2006   #14
-
0
-

No pre vsetkych co mi pisali na ICQ a pre vseckych kery si neprecitali asi celu diskusiu:
:ms_0860:
PRE GRAFIKY MX440 AGP 8X A PODOBNE STARE (KTORE NPODPORUJU PIXEL SHADER) TO NEPOJDE !!!!! BEZAT TO BUDE ALE GRAFIKA OTRASNA A KOCKATA :ms_0445:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
eMan0
Stálý člen
1. 12. 2006   #15
-
0
-

ona totiz Geforce MX440 AGP 8X je predelana GeForce 2, takze kazdopadne to chce lepsi grafiku...s pixel shaderem...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
MArtin
~ Anonymní uživatel
1379 příspěvků
10. 3. 2007   #16
-
0
-

Martin píše:#
# mam problem s tim ze kdyz pustim NFS carbon tak hraju asi 10 min a pak se hra vypne a naskoci tam tabulka ze se vyskytla chyba #
#atd.... uz tu byla o tom byla rec ale nevim jak mam vypnout ty tabulky.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Věrný člen
10. 3. 2007   #17
-
0
-

To MArtin:Taky se mi to stávalo přeinstaloval jsem hru a už to šlo normálně.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Chtěl bych neznamená nic, chci znamená hodně.
Petr Hartl0
Grafoman
11. 3. 2007   #18
-
0
-

hele, nepatří tohle spíš do kategorie Hry ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Martin
~ Anonymní uživatel
1379 příspěvků
12. 3. 2007   #19
-
0
-

to uz sem zkousel a porad ten samej problém.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Morimoto0
Duch
18. 3. 2007   #20
-
0
-

Nazdar mám stejný problém jako v prvním příspěvku.
Moje konfigurace je:
nVidia MX 4000 128MB
768 RAM
Intel Pentium 4

Nevíete jak by se to dalo napravit ? Most Wanted sem hrál vpohodě.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Hartl0
Grafoman
18. 3. 2007   #21
-
0
-

To Morimoto:kup si lepší grafiku ;-) např. nVidia GeForce 6600-256 MB, pixel shader 3.0...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Morimoto
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
18. 3. 2007   #22
-
0
-

Myslíš že by ten Carbon šel na této GRAFICE: VGA ASUS EN7600GS silent / 256MB DDR2 / HDTV / PCI-E / 7600GS.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Hartl0
Grafoman
18. 3. 2007   #23
-
0
-

To Morimoto:nevim, neznam. chytří lidé používají nVidia nebo ATI. kolik má ta tvoje pixel shaderů?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Michal
~ Anonymní uživatel
624 příspěvků
8. 3. 2013   #24
-
0
-

   

Zdar lidi, kdo mi tu poradí s touhle hrou? res. NFS Carbon  ? je to docela na hlavu, protože mám doma dva kompy, na jednom jsou windowsi 7 ultimate s 1.50gb ram, procesorem 2.40 ghz a vykonou grafikou od gygabytu gs 256mb a hra se mi seká až to neni hezký  . Na druhym kompu mám windowsi xp s 768 mb ram, 1.50 ghz a 128 grafikou a hra mi šlape jako po másle i na vysoký detaily.nevim jak je to možný?????

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.129.149.–
Michal
~ Anonymní uživatel
624 příspěvků
8. 3. 2013   #25
-
0
-

   

Zdar lidi, kdo mi tu poradí s touhle hrou? res. NFS Carbon  ? je to docela na hlavu, protože mám doma dva kompy, na jednom jsou windowsi 7 ultimate s 1.50gb ram, procesorem 2.40 ghz a vykonou grafikou od gygabytu gs 256mb a hra se mi seká až to neni hezký  . Na druhym kompu mám windowsi xp s 768 mb ram, 1.50 ghz a 128 grafikou a hra mi šlape jako po másle i na vysoký detaily.nevim jak je to možný????? piště mi na Michal.havel24@seznam.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.129.149.–
KIIV+42
God of flame
8. 3. 2013   #26
-
0
-

mozna je nastavenej nejakej anti-aliasing --- a druhe pc ho treba vubec nepodporuje

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Vesuv
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
6. 6. 2013   #27
-
0
-

Lidi mám celkem velký potíže s tutou hrou. Padá mi a po vypnutí se mi smažou odjeté závody a závodníci z party, ale auta a odemknutej tunning zůstane. Mam verzi 1.4 a pak nějakej prográmek co prý zamezoval pádům na novějších windowsech, ale stejně padá.

Můj stroj: Os - W8

               Procesor - Intel core i5 3210M 2,5ghz s turbo boost na 3.1 ghz

               RAM - 8gb DDR3

               Graf. k. - nvidia Geforce GT 635M 2GB

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.226.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Problém s hrou Logik — založil Filsi

Need for Speed Carbon — založil Tokan

Pomoc s textoovu hrou — založil Petra Melán

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý