For ... in – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

For ... in – PHP – Fórum – Programujte.comFor ... in – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
PP32
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
29. 12. 2010   #1
-
0
-

Prosim vas naco sluzi podmienka For ... in ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.139.–
Reklama
Reklama
insider0
Věrný člen
29. 12. 2010   #2
-
0
-

mozna uz je moc pozde a nechce se mi premyslet, ale nejak si to neumim dat dohromady s php. For je cyklus a in si nevzpominam, ze bych v php nekde videl samostatne. Vim o IN s SQL a o napr in_array

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.103.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
KIIV+42
God of flame
30. 12. 2010   #3
-
0
-

jeste si to mohl splest s pythonem nebo s javascriptem .. ale v js je to jen operator "in" FOR neco IN neco je asi jen v pythonu

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
PP32
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
30. 12. 2010   #4
-
0
-

V Actionscripte by to co znamenalo ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.139.–
insider0
Věrný člen
30. 12. 2010   #5
-
0
-

ted me napada, ze v C# je for(promena in kolekce) tedy obdoba foreach z PHP. V actionscriptu by to mohlo byt taky tak

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.103.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
PP32
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
30. 12. 2010   #6
-
0
-

Hej niak tak tak to mam aj ja v kode :-) A co to prosim ta znamena ? Ako mam tomu chapat ? Lebo ja tomu nechapam preco sa to tam dava .

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.139.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
30. 12. 2010   #7
-
0
-

insider: V C# je to taky foreach, jen u C# je to foreach(promenna in pole) a v PHP je to foreach($pole as $promenna).

PP32: Tahle konstrukce slouží k procházení pole/kolekce, uvnitř říkáš, co se má udělat pro každý z prvků toho pole.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
PP32
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
30. 12. 2010   #8
-
0
-

Mam kod z actionscripu kde sa to pouziva . Viem ze toto je sekcia o PHP tak ale ked uz som o tom zacal tak som to dal sem . Dufam ze to nevadi .

var objekt:Object = new Object({jmeno:'Pavel', icq:123456789});

for(var prvek in objekt){
trace(prvek+' = '+objekt[prvek]);
}

// jmeno = Pavel
// icq = 123456789

Je to so stranky jakpsatweb . V komentaroch je to co sa zobrazi . Ale aj tak moc nechapam ako to funguje . Prosim mohol by mi to niekdo napisat pseudo kodom ? :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.139.–
insider0
Věrný člen
30. 12. 2010   #9
-
0
-

To Chrasty : dobra, ja naposledy videl C# pred 4 lety :)
To PP32 : no jak to napsat v zakladu, proste ten cyklus projede tolikrat, kolik je prvku v poli a v kazde iteraci vrati prave jeden prvek toho pole(v prvni iteraci prvni prvek ...). Ten actionscript vypada, ze misto prvku pole vraci jeho index, takze v kazde iteraci vrati index toho pole a pomoci indexu se pak dostanes na dany prvek.
Pred x lety jsem se taky foreachi vyhybal jako cert krizi, protoze jsem porad nechapal, k cemu ze to vlastne je :) a dneska je to pro me nejpouzivanejsi cyklus

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.103.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 39 hostů

Podobná vlákna

Obijdete CAPTCHA pri formulari — založil dartanan

ASP.NET info — založil Radek Bureš

INštaláacia CorelDraw X3 — založil palynko

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý