Problem s _toString() – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s _toString() – PHP – Fórum – Programujte.comProblem s _toString() – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
JoseZ
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
4. 1. 2011   #1
-
0
-

zdravím,
snazim sa naucit funkciu na prepisovanie vypisovanie hodnôt pomocou jedného príkladu na internete. podla komentárov je ten príklad dobrý a funkcny, ale na školskom servery mi pri začiatku funkcie _toString() napise error. Pozrite sa prosím či je chyba v tom príklade alebo na servery.

<?php
class Member
{
private $m_szEmail;
private $m_szUsername;

public function __construct($szUsername, $szEmail)
{
$this->m_szUsername = $szUsername;
$this->m_szEmail = $szEmail;
}
}

public function __toString()
{
return sprintf('%s (%s)', $this->m_szUsername, $this->m_szEmail);
}


$aMembers = array(
new Member('Karl', 'karl@talkphp.com'),
new Member('Wildhoney', 'wildhoney@talkphp.com'),
new Member('Bluesaga', 'bluesaga@talkphp.com'),
new Member('Salathe', 'salathe@talkphp.com')
);

foreach ($aMembers as $pMember)
{
echo $pMember . "\n";
}


?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.171.–
Reklama
Reklama
Xauder0
Duch
4. 1. 2011   #2
-
0
-

Zdravím,

metóda __toString() musí byť vnútri triedy Member, takže ešte pred zátvorkou na 12. riadku (dúfam že som počítal dobre :). Správne by to teda mohlo vyzerať napríklad takto:

<?php 

class Member
{
private $m_szEmail;
private $m_szUsername;

public function __construct($szUsername, $szEmail)
{
$this->m_szUsername = $szUsername;
$this->m_szEmail = $szEmail;
}

public function __toString()
{
return sprintf('%s (%s)', $this->m_szUsername, $this->m_szEmail);
}
}
.... pokračovanie kódu

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.229.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

Podobná vlákna

Problem s C++ — založil ower

Problem — založil roonill

Problem s LIKE — založil Lordest

Problém v C++ — založil Honza

Problém s FF — založil Janina

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý