Problém s počítadlem – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s počítadlem – PHP – Fórum – Programujte.comProblém s počítadlem – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hajnis0
Newbie
5. 1. 2011   #1
-
0
-

Dobrý den
Zkouším již delší dobu udělat počítadlo v jazyce php, avšak píše mi to chyby a nechová se tak, jak by mělo. Zde je kód:

SetLocale(LC_ALL, "Czech");
$date = StrFTime("Datum: %d/%m/%Y<br> hodin: %H:%M<br> Cislo tydne: %U", Time());
echo($date);
$den=StrFTime("%d.%m.%Y", Time());
$hodina= StrFTime("%H:%M:%S", Time());
$ip= $REMOTE_ADDR;
$podminka1= "SELECT * FROM pristupy WHERE ip='$ip' AND doba='$den'";
$uloz="INSERT INTO pristupy (ip,doba,neco) VALUES ('$ip','$den','$hodina')";

mysql_connect("localhost") or die("Nelze se připojit na databázi, zkuste to později. Za obtíže se omlouváme");
mysql_select_db("rezeda");
if (mysql_num_rows($podminka1))
{
echo "tato IP adresa uz zde byla";
}
else
{

mysql_query($uloz);
mysql(close);
}
Předem děkuji za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.11.–
Reklama
Reklama
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
5. 1. 2011   #2
-
0
-

Pro $podminka1 nikde nemáš mysql_query(), máš tam rovnou mysql_num_rows().

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
hajnis0
Newbie
5. 1. 2011   #3
-
0
-

Aha pravda, díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.11.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 49 hostů

Podobná vlákna

Problém s if else — založil Mortimer

Problem — založil Pavel

Problem s IF — založil Pepa Rohlik

Problém — založil Dfire

Problem :) — založil FufurR

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý