Chyba VS Studia – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Chyba VS Studia – .NET – Fórum – Programujte.comChyba VS Studia – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Milan
~ Anonymní uživatel
267 příspěvků
16. 1. 2011   #1
-
0
-

pri kompilácii mi hodí chybu v prílohe, neviem čo s tým . Projekt používa viacero dll súborov, hádže aj chybu , že nepozná menný priestor z dll lka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.102.–
Reklama
Reklama
16. 1. 2011   #2
-
0
-

Co že je na tom obrázku? Zkus ho uložit bez diakritiky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Milan
~ Anonymní uživatel
267 příspěvků
16. 1. 2011   #3
-
0
-

je tam : A project with a Output type of Class Library cannot be started directly.
In order to debug this project add an executable project to this solution which references the library project. Set the executable project as startup project.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.102.–
yterbium0
Stálý člen
16. 1. 2011   #4
-
0
-

Snažíš sa spustiť knižnicu, a to sa nedá... Na spustenie aplikácie potrebuješ formu/consolu/window...

V solution exploreri si pridaj projekt WPF window app, alebo ak tam niečo také máš, klikni naň pravým a daj set as startup project

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.201.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 98 hostů

Podobná vlákna

Inštalácia VS Studia — založil bbeni

Ovládání Visual Studia 2010 — založil oxidián

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý