Volání metody uvnitř vlákna – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Volání metody uvnitř vlákna – Java – Fórum – Programujte.comVolání metody uvnitř vlákna – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Dan3czek
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
26. 2. 2011   #1
-
0
-

Ahoj, už podle názvu jste mohly poznat, že moc nevim o čem mluvim, ale potřebuju nějak zavolat metodu test z následujícího kódu:

static class Test extends Thread {

public static void test() { (...) }
}

Thread thread = new Test();


A teď bych potřeboval zavolat test uvnitř thread, ale netuším jak...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.17.–
Reklama
Reklama
nervak0
Věrný člen
26. 2. 2011   #2
-
0
-

Test.test();

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Dan3czek
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
26. 2. 2011   #3
-
0
-

Zapomněl jsem zmínit, že jsem zkoušel všechno co mě napadlo :smile1: a možná se pletu, ale

Test.test();
je hloupost, přeci nemůžu volat třídu, kterou jsem nezavolal... Smysl by mělo např.
thread.test();
nicméně to nefunguje...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.17.–
nervak0
Věrný člen
26. 2. 2011   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Dan3czek
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
26. 2. 2011   #5
-
0
-

Takže pokud to správně chápu, tak já když mám uvnitř jednoho vlákna nějakou metodu, kterou chci zavolat, tak musím spustit ještě jedno vlákno, které tomu předchozímu dá signál, ať tu metodu zavolá?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.17.–
nervak0
Věrný člen
26. 2. 2011   #6
-
0
-

Nemusíš, "hlavní program" je taky vlákno. Takže když vytvoříš jedno nové, tak máš celkem dvě vlákna, která si mohou posílat signály.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 32 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý