Jak změnit vzhled programu ? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak změnit vzhled programu ? – .NET – Fórum – Programujte.comJak změnit vzhled programu ? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Newster0
Duch
12. 3. 2011   #1
-
0
-

Ahoj (Dobrý den)

Tvořím program pro svoji potřebu v C# přes program Microsoft Visual C# 2010 Express ale nevím jak změnit vzhled z typického zobrazení (modrá lišta nahoře jako je ve windows) na takové co používá prohlížeč Chrome nebo nová Opera (11.1)

Kdo mi prosím poradí ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.148.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
12. 3. 2011   #2
-
0
-

To Newster : udelas si bezokrajovou aplikaci a kreslis a kdeslis + samozrejme musis udelat veskery handlovani eventu sam

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Newster0
Duch
12. 3. 2011   #3
-
0
-

Takže pro začátečníka moc není že ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.148.–
Petr
~ Anonymní uživatel
696 příspěvků
12. 3. 2011   #4
-
0
-

@Newster, zakousni se do [url=http://www.wpftutorial.net/]WPF[/url] :smile3: (mohu jen doporučit)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.59.–
12. 3. 2011   #5
-
0
-

To KIIV : To není úplně nejlepší postup, protože tím přijdeš o některé možnosti, které nabízí Aero ve Win 7. Lepší je rozšířit "kreslící" plochu i do oblasti okraje. Takhle to dělají i zmiňované prohlížeče.

Určitou implementaci obsahuje např. http://archive.msdn.microsoft.com/WPFShell, ale je nutný to trochu upravit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Petrroll0
Stálý člen
12. 3. 2011   #6
-
0
-

Nebo pokud máš raději češtinu tak mohu doporučit:
http://www.vyvojar.cz/Articles/451-3-wpf-sablony-trigry.aspx - pro začátečníky
http://www.aglight.cz/Wpf/Detail/4 - pro pokročilejší
//linkuju přímo články co mám právě otevřený, oba jsou to ale seriály

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
KIIV+42
God of flame
12. 3. 2011   #7
-
0
-

To djanosik : copak ja vim? s tim sem si naposledy hral v delphi 6(ci 5?) nekdy kolem roku 2003

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
12. 3. 2011   #8
-
0
-

To KIIV : Však ok, to bylo jen pro doplnění :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý