Začátky – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Začátky – C / C++ – Fórum – Programujte.comZačátky – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Asinkan
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
23. 3. 2011   #1
-
0
-

Ahoj,
potřebuju vyrobit matici a nemohu překompilovat následující. V čem je problém?

int n=100;
double F[n][2];

Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.228.209.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
23. 3. 2011   #2
-
0
-

ac je to mozna necekane - c++ je kompilovany jazyk - vsechny staticky promenny a podobne, musi mit predem znamou velikost..

(tj. bud si dej const int n nebo #define n 100 -- nebo pouzij dynamicke pole)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Asinkan
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
23. 3. 2011   #3
-
0
-

To KIIV :
Díky moc, v Matlabu jsem vytvořil řešič záplavového modelu a jelikož to funguje, tak to teď přepisuju do C++ a pomocí Matlabovský funkce MEX propojuji. Takže mám plno špatných návyků z Matlabu.... Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.228.209.–
Yami0
Duch
14. 4. 2011   #4
-
0
-

ahoj začínám dělat v C++ a potřeboval bych vysvětlit co znamená nento příkaz:

CGauge->Progress++;
ProgressBar->Position++;

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.200.–
KIIV+42
God of flame
14. 4. 2011   #5
-
0
-

To Yami : ++ je zvetseni o 1
bude to asi chtit trochu projit zaklady... nez se clovek pusti do GUI aplikaci

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Yami0
Duch
14. 4. 2011   #6
-
0
-

To KIIV :

díky. já si to myslel,ale nebyl jsem si 100% jistý.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.200.–
Rypy0
Duch
24. 4. 2011   #7
-
0
-

Zdravim, vytvořil jsem jednoduchý program ale při spuštění program proběhne natolik rychle že se hned zavře. Čím ho zpomalit? děkuju

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.98.72.–
KIIV+42
God of flame
24. 4. 2011   #8
-
0
-

To Rypy : sleep? nebo muzes cekat na klavesu, nebo muzes spustit nejaky externi program... treba "pause.exe"

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
bakMan
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
26. 4. 2011   #9
-
0
-

cin.get() na koniec programu ? ;) (prikaz cin.get() bude ocakavat vstup z klavesnice, cize okno sa zavrie az ked nieco stlacis ;) )

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.128.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 211 hostů

Podobná vlákna

Začátky s C++ — založil JMS

Zacatky s qt — založil martin

Začátky C — založil Libor

DirectX - začátky — založil yaqwsx

Programovani - zacatky — založil fnenks

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý