Problem s funkci trim() – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s funkci trim() – Java – Fórum – Programujte.comProblem s funkci trim() – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Lukas
~ Anonymní uživatel
275 příspěvků
16. 4. 2011   #1
-
0
-

Ahoj, prave delam na jednom programu a vyuzivam tridu pro parsovani html. V jedne metode mi vraci pole znaku a ja jej pomoci

String.valueOf(pole charu);
prevadim na String. Pak tento novy string doplnim o trim(), ktera jej ma zbavit bilych znaku, ale neudela to. Prikladam i cast kodu a prosim, jestli nekoho nenapada, co delam spatne.



public void handleText(char[] text, int pos) {
String tmp= String.valueOf(text);

System.out.println("Text: |" + tmp.trim() + "|"); // tady je na vystupu objevi: "Text: |50 |",
// za tou padesatkou jsou dva bile znaky
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.30.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
16. 4. 2011   #2
-
0
-

treba to nejsou spravny bily znaky.. znas jejich ascii kody?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Lukas
~ Anonymní uživatel
275 příspěvků
16. 4. 2011   #3
-
0
-

To KIIV : nechal jsem si to vypsat a je to 160, takze mezera, proto sem pisu, to bylo prvni co jsem zkousel :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.30.–
KIIV+42
God of flame
16. 4. 2011   #4
-
0
-

skutecna mezera je 0x20 (znak 32)
160 je jiny druh mezery.. takzvana nedelitelna (z html znama pod  )
proste pochybuju ze s tim trim pocita

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Lukas
~ Anonymní uživatel
275 příspěvků
16. 4. 2011   #5
-
0
-

To KIIV : Super diky moc, to me nenapadlo, jen jsem si to nasel na nejake ascii tatulce na googleu, dal jsem to neresil. Tim je muj problem vyresen, napisu si neco pro odstraneni tech mezer.
Jeste jednou diky!

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.30.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Podobná vlákna

Trim() v JavaScriptu — založil Nazghul-CZ

Zkrácení stringu pomocí Trim()? — založil JiriVavru

Problém s funkcí foreach — založil MaraIGI

Problem s funkci isdigit() — založil Lukas

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý