Tvorba konzole ve Win32 Api – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Tvorba konzole ve Win32 Api – C / C++ – Fórum – Programujte.comTvorba konzole ve Win32 Api – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
MiliBit
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
30. 4. 2011   #1
-
0
-

Ahoj,
jak mohu vytvořit svojí vlastní konzoli v mém okně (Win32 Api), naprogramovat jí vlastní příkazy,výstupy,velikost,barvu...?
Díky


Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.70.–
Reklama
Reklama
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
30. 4. 2011   #2
-
0
-

To MiliBit :
Jak? Žeby naprogramovat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.43.–
MiliBit
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
30. 4. 2011   #3
-
0
-

Nechápu... :smile19:

Pokud reaguješ na

naprogramovat jí vlastní příkazy,výstupy,velikost,barvu...

tak sem to myslel jako např. pokud uživatel zadá třeba "help" tak mu to vypíše všechny možnosti příkazů.

Pokud jsi to myslel jako že naprogramovat svojí vlastní (ano to chci :smile1: ), tak to je právě to s čim bych potřeboval pomoct.
Nevim jak na to.
Uvažoval jsem že bych to vytvořil jako obyčejný editbox, ale tam se budou zadávat špatně výstupy a taky by to bylo špatné z historií.
Historii a výstupy by vyřešil listbox, ale na druhou stranu zase by se tam špatně zadávali příkazy uživatelem. Combobox je ze hry úplně. Taky jsem myslel na to že bych kombinoval editbox + listbox ale to by nebyla konzole jako taková. Fakt nevim :smile11:



Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.70.–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
285 příspěvků
30. 4. 2011   #4
-
0
-

A co takhle dělat konzolovou aplikaci? Už sem si jednou takovouhle hloupost jednou udělal v pascalu. Není na tom nic těžkýho. Jen načítáš řetězce a porovnáváš je s řetězcem, kterej je příkaz. Akorát u nějakejch složitějších příkazů kde je syntaxe příkaz a parametr musíš mít nějaký parsování a následnou kontrolu jinak to je práce na hoďku když tam budeš mít hodně příkazů.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
MiliBit
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
30. 4. 2011   #5
-
0
-

Konzolovou aplikaci si umim udělal taky, ale to nechci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.239.242.–
nervak0
Věrný člen
1. 5. 2011   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
MiliBit
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
2. 5. 2011   #7
-
0
-

Jo, to bude ono. Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.70.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 69 hostů

Podobná vlákna

Win32 API — založil survik1

Win32 api Font — založil Porcepoque

Správy v Win32 API — založil Rišo Kakaš

CHECKBOX WIN32 API — založil Loli

Dialog ve Win32 API — založil david v.

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý