Help – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Help – C / C++ – Fórum – Programujte.comHelp – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

4. 6. 2011   #1
-
0
-

Ahojte,vedeli by ste mi prosim niekto pomoct s vypracovanim konkretnej ulohy v C programe.za pomoc vopred dakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.119.125.–
m->29+6
Super člen
4. 6. 2011   #2
-
0
-

To nie je nič ťažké:

int main(void) {

doConcreteTask();
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.51.–
_Radek_
~ Anonymní uživatel
88 příspěvků
4. 6. 2011   #3
-
0
-

Zdarec,
a co to je presne za ulohu ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.187.60.–
4. 6. 2011   #4
-
0
-

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.119.125.–
Proxymus0
Stálý člen
5. 6. 2011   #5
-
0
-

Teď ještě napiš, co přesně nevíš a snad se potom třeba dočkáš konkrétní rady ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.127.206.–
Scrash0
Newbie
6. 6. 2011   #6
-
0
-

Ahoj, jestliže v C-éčku neumíš, bude to cesta na dlouhou trať, pokud máš alespoň základní znalosti a chápeš jak by se ten prográmek měl postavit, tak s vysvětlením nebude problém. Jinak ti to můžu vypracovat, během 1 až 2 hodin i s vysvětlivkama, záleží na tom, kolik bys byl ochoten poskytnout :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.162.64.–
20. 6. 2011   #7
-
0
-

Ahoj Scrash,diky moc,az vcera som nasla tvoju spravu,nakoniec sa mi to podarilo po dlhom studovani...mozem sa v buducnosti na teba obratit,pokial by som potrebovala s niecim poradit ? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.119.125.–
MirekCZ0
Duch
20. 6. 2011   #8
-
0
-

To sosanka11 : To je krásná prosba :-)
no ideální je sednout k netu, podívat a nechat se inspirovat nějakými vzorovými programy v C (šachový engine to být nemusí, ale třebas tisk velkými písmeny to, co píšu v řádku. Nebo textová kalkulačka v řádku...)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.188.–
- nic není takové, jak na první pohled vypadá -
MirekCZ0
Duch
20. 6. 2011   #9
-
0
-

To m->29 :

int doConcreteTask(int A, int B){

sprintf("součet je:%d rozdíl je %d\n");
/*nejm.spol.násobek, nejv.dělitel, násobek, mocnian.. jejda to by se vymýšlelo*/
return 0;}

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.188.–
- nic není takové, jak na první pohled vypadá -
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Helpdesk v php — založil Paja2

HELP_řetězec — založil Mitch

Helpdesk - htaccess — založil František

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý