Odlíšenie podpisu, možnosť označiť všetko za prečítané atď. – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Odlíšenie podpisu, možnosť označiť všetko za prečítané atď. – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comOdlíšenie podpisu, možnosť označiť všetko za prečítané atď. – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Lordest0
Super člen
5. 7. 2011   #1
-
+2
-
Zajímavé

Zdravím, mal by som pár návrhov. Nie sú až také podstatné, len časom to nejak poriešiť - určite teraz máte kopu roboty s doladovaním.

1) Hlavne pri krátkych príspevkoch sa mi stáva, že mysliac že čítam príspevok čítam podpis jeho autora. Oddeľujúca čiara je slabo viditeľná. I keď je podpis pod tlačítkami +-, človeka to niekedy nenapadne. Trebalo by podpis trochu viac odlíšiť podla mňa, ale možno je to iba vecou zvyku

2) Možno som slepý, ale nenašiel som nikde označit všetky príspevky za prečítané (nie len v danom fóre). Určite by sa to zišlo.

3) V paneli "Nová vlákna" sa neodfiltrúvajú entity, nie sú tam navyše?

4) Semtam nejaké problémy s WYSIWYG editorom, ale to už bolo spomenuté predomnou. Ale tuším nebolo spomenuté, že ak mám otvorené taby s dvoma rozličnými témami a píšem doňho, to isté sa píše aj do druhého s inou témou (FF5).

Inak naozaj skvelá robota, určite krok dopredu ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.103.77.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
6. 7. 2011   #2
-
0
-

#1 Lordest
1) souhlasím, ten podpis mě občas velmi mate... klidně bych ho dal nějakou šedou barvou :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
m->29+6
Super člen
6. 7. 2011   #3
-
0
-

Takže díki, že už môžem posielať príspevky. Neviem či ste zaregistrovali, ale ja keď dám v nejakom subfóre "Označit diskuzi za přečtenou" tak mi to označí diskusiu práve naopak: prečítanú za neprečítanú. Bolo by dobré to opraviť.

A ešte ten detail, fakt by som bol rád keby sa mi v tom hornom panely zobrazovalo meno ako m->29 namiesto m-> 29. Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.66.–
yaqwsx+9
Posthunter
6. 7. 2011   #4
-
+1
-
Zajímavé

1) Prohodil bych barvu oddělovací tečkované čáry a podpisu – podpis šedý a oddělovací čáru černou

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.108.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
6. 7. 2011   #5
-
0
-

#3 m->29

A ešte ten detail, fakt by som bol rád keby sa mi v tom hornom panely zobrazovalo meno ako m->29 namiesto m-> 29. Dík

Mělo by být. Tyto znaky nejsou nově povoleny, ale udělal jsem pro stávající čtenáře výjimku, aby si nemuseli měnit nick :-).

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
m->29+6
Super člen
6. 7. 2011   #6
-
0
-

#5 Curo
Dík moc za výnimku. A inak pekná práca 

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.66.–
Lordest0
Super člen
6. 7. 2011   #7
-
0
-

Dúfam, že nebude moderátorom vadiť, keď tu budem postovať ďalšie chyby, na ktoré som natrafil, lebo mi kvôli nim pripadá zbytočné zakladať novú tému.

V náhlade podpisu pri jeho nastavovaní zabúda odfiltrovať nám-známe backslashe pri úvodzovkach (""), apostrofy vyzerajú byť vpohode...

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.103.77.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
6. 7. 2011   #8
-
0
-

#7 Lordest
Určitě reportuj cokoliv divného ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
7. 7. 2011   #9
-
0
-

#1 Lordest

2) Možno som slepý, ale nenašiel som nikde označit všetky príspevky za prečítané (nie len v danom fóre). Určite by sa to zišlo.

#3 m->29

Neviem či ste zaregistrovali, ale ja keď dám v nejakom subfóre "Označit diskuzi za přečtenou" tak mi to označí diskusiu práve naopak: prečítanú za neprečítanú.

Označování příspěvků za přečtené je v každé diskuzi vpravo nahoře. A již plně funkční - a pro všechny :-).

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Lordest0
Super člen
7. 7. 2011   #10
-
0
-

Nice... bude sa inak dať v budúcnosti označiť za prečítané aj všetko (zo všetkých fór)?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.103.77.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
8. 7. 2011   #11
-
+3
-
Zajímavé

#10 Lordest
V blízké budoucnosti ne. Důvod je takový:

Fórum uživateli zobrazuje počet nových příspěvků jen u těch diskuzí (C++, Javascript, Offtopic...), které navštívil (= přečetl aspoň jedno vlákno). Pokud jsi nějakou diskuzi nenavštívil, pak ti fórum pod nos nestrká nové příspěvky červeně a neruší tě to tak ve výpisu.

Pokud některou diskuzi navšítívíš, jsi upozorňován na nová vlákna a příspěvky červeně - tedy jen u těch diskuzí, která tě zajímají (= které jsi navštívil).

Tady pak má smysl použít označit diskuzi za přečtenou.

Pokud nějakou diskuzi dlouho nenavštívíš (tuším půl roku), pak systém předpokládá, že tě tato diskuze již nadále nezajímá a zobrazení (upozorňování) na nové příspěvky a vlákna ti již v dané diskuze nebude zobrazováno.

No a teď závěr: :-)

Pokud by tu bylo tl. Označit celé fórum za přečtené, pak by:

  • se zobrazovalo uživateli upozornění na každý nový příspěvek či nové vlákno v každé diskuzi červeně na přehledu diskuzí
  • uživatel by stále klikal na označení celého fóra za přečtené, protože by mu nešmakovalo, že tam má červeně označené nové příspěvky (i v diskuzích, které ho vůbec nezajímají)
  • ve výsledku pak bude databáze nasáklá 98 % záznamů, které tam jsou k ničemu, protože obsahují záznamy, které se nikde nevyužívají, což časem zpomaluje fórum

:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
9. 7. 2011   #12
-
0
-

#1 Lordest

3) V paneli "Nová vlákna" sa neodfiltrúvajú entity, nie sú tam navyše?

Nic jsem nenašel, mohl bys poslat link?

4) Semtam nejaké problémy s WYSIWYG editorom, ale to už bolo spomenuté predomnou. Ale tuším nebolo spomenuté, že ak mám otvorené taby s dvoma rozličnými témami a píšem doňho, to isté sa píše aj do druhého s inou témou (FF5).

Máš ještě nějaké problémy s editorem?

Co se týče toho druhé otevřeného okna - každá textarea na webu je zálohována. Pokud ti spadne prohlížeč, omylem zavřeš okno, vybije se ti baterka... Tak při obnovení se ti obnoví ztracený text. Pokud píšeš do jednoho okna a v průběhu psaní otevřeš v panelu okno druhé, pak se ti tam nakopíruje text z prvního panelu (protože systém má po ruce zálohu - první otevřený panel).

Když jej v druhém panelu smažeš, tak by se ti text už neměl přenášet. Stejně tak když otevřeš více oken zaráz, tak se ti text do těchto polí nepřenáší.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
9. 7. 2011   #13
-
0
-

#7 Lordest

V náhlade podpisu pri jeho nastavovaní zabúda odfiltrovať nám-známe backslashe pri úvodzovkach (""), apostrofy vyzerajú byť vpohode...

Opraveno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
9. 7. 2011   #14
-
+1
-
Zajímavé

#1 Lordest, #2 crazy, #4 yaqwsx

Co říkáte na podpis?

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
yaqwsx+9
Posthunter
9. 7. 2011   #15
-
0
-

#14 Curo
Pefektní - konečně se neplete do textu... Díky!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.81.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
9. 7. 2011   #16
-
0
-

#14 Curo #15 yaqwsx
Jj, super. Přesně takhle nějak jsem to s tou šedou myslel. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Lordest0
Super člen
9. 7. 2011   #17
-
0
-

#12 Curo

Snáď crazy-mu nebude vadiť, že bude slúžiť ako príklad 

editor už vyzerá byť OK po tom objasnení, i keď sem-tam mi blbne to riadkovanie, ale nie je to pravidelné.

podpis super 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.240.–
Lordest0
Super člen
10. 7. 2011   #18
-
+1
-
Zajímavé

Vo vlastnom profile ukazuje možnosť si poslať správu (ale poslať nepošle).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.240.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
10. 7. 2011   #19
-
+2
-
Zajímavé

#17 Lordest

Vše opraveno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Lordest0
Super člen
11. 7. 2011   #20
-
0
-

Našiel som štyri chyby v editore:

1) Pri kopírovaní textu v rámci editora sa s textom nekopíruje jeho formátovanie

2) Cez myš sa nedá kopírovať, ani strihať, lebo to vraj nepovolujú bezpečnostné nastavenia môjho prehliadača(ale to je možno proste fakt problém prehliadača)

3) Vo vloženom zdrojáku sa dá text formátovať, no následne formátovanie neuloží

4) V editovaní príspevku chýbajú tlačítka s youtube a smajlíkmi 

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.58.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
11. 7. 2011   #21
-
0
-

#20 Lordest

1) Pri kopírovaní textu v rámci editora sa s textom nekopíruje jeho formátovanie

To je cílené, nechceme, aby se do editoru dostával další balast (ID, classy, styly...)

2) Cez myš sa nedá kopírovať, ani strihať, lebo to vraj nepovolujú bezpečnostné nastavenia môjho prehliadača(ale to je možno proste fakt problém prehliadača)

Ano, je to zabezpečení, tuším, všech prohlížečů. Ale to jen díky tomu, že využíváš contextové nabídky editoru. Ctrl+C a Ctrl+V normálně fungují.

3) Vo vloženom zdrojáku sa dá text formátovať, no následne formátovanie neuloží

Dalo by se formátování ve zdrojáku v editoru vypnout, ale myslím, že to jsou zbytečná pravidla navíc, moc lidí zdrojáky neformátuje. Navíc  formátování zdrojáků je samozřejmě zakázáno ve finále.

4) V editovaní príspevku chýbajú tlačítka s youtube a smajlíkmi

Plánujeme přidat později.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Peppy0
Stálý člen
11. 7. 2011   #22
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.154.–
Qt, QML, C++
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
11. 7. 2011   #23
-
0
-

#22 Peppy
HTML/XML, Javascript, CSS, PHP, Ruby, Perl, Python, C++, C#, Java, SQL, Bash, Ini, Diff.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Lordest0
Super člen
11. 7. 2011   #24
-
0
-

#21 Curo
Viem, že skratky normálne fungujú, ja iba tak, že som si všimol, že to s tou myšou nejde 

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.58.–
Lordest0
Super člen
12. 7. 2011   #25
-
0
-

Vyzerá to tak, že v štatistikách fóra započítava do "Nej. příspěvky za poslední týden" aj ohodnotené príspevky z admin sekcie fóra...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.175.–
Lordest0
Super člen
13. 7. 2011   #26
-
0
-

Nejak mi zrazu blbne tá "šípka" pri Odpovědět. Predtým mi to neblblo..

Svoj vlastný príspevok môžem označiť ako riešenie v cudzej téme, môžem upravovať príspevky iným napr. v tejto téme, v inej zas sa môj príspevok chová ako cudzí, nemôžem ho upraviť..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.240.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
13. 7. 2011   #27
-
0
-

#26 Lordest
Jejda, moje chyba. Díky za upozornění.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.31.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
m->29+6
Super člen
15. 8. 2011   #28
-
0
-

Voľba "Označit diskuzi za přečtenou" mi kedysi fungovala cez AJAX. Teraz to síce tiež označí cez AJAX, ale následne sa stránka obnoví aj normálne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.66.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
15. 8. 2011   #29
-
0
-

#28 m->29
To je z důvodu, aby se ti i po označení příspěvků za přečtené nezobrazovala ta samá stránka, kde ty příspěvky ještě označeny nejsou. Výsledky se tedy označí a poté je proveden refresh, aby jsi viděl změny (překreslování celé stránky ajaxem by nemělo smysl - mění se celý hlavní obsah).

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý