Pointer na strukturu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pointer na strukturu – C / C++ – Fórum – Programujte.comPointer na strukturu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Fugii0
Duch
14. 8. 2011   #1
-
0
-

#include <cstdlib>
#include <iostream>

using namespace std;
const int ret=20;
struct candybar{
                 char znak[ret];
                 double vaha;
                 int cal;
                 };
                
candybar *kex=new candybar;

int main()
{  
    kex->znak[ret]="Znak";
    cout<<kex->znak;
    system("PAUSE");
    return 0;
}

mohol by niekto sfunkcnit tento program??? nieje cely ale staci, neviem priradit hodnotu poitru pls help

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.229.45.–
street punk+1
Návštěvník
14. 8. 2011   #2
-
0
-

#1 Fugii
Takže keď vytváraš volačo pomocou new, tak automaticky musíš dať aj delete. V tvojom prípade


delete kex;

toto sa mi zdá podobné ako jeden príklad z mistrovství v c++..Ale neviem načo vytvárať dynamicky, keď tam chceš priradiť hodnoty v programe. Tu som ti to spravil tak, aby si zadával hodnoty postupne. Keď nebudeš dačomu rozumieť, kludne sa spýtaj


#include <iostream>
const int ret = 20;

struct candybar
{
	char znak[ret];
	double vaha;
	int cal;
};

int main ()
{
	using namespace std;
	candybar* kex = new candybar;
	cout<<"Zadajte znak: ";
	cin.get(kex -> znak, ret);
	cout<<"Zadajte vahu: ";
	cin>>(*kex).vaha; //mozes pouzit aj kex -> vaha;
	cout<<"Zadajte kalorie: ";
	cin>>(*kex).cal;
	cout<<endl<<kex -> znak<<endl
		<<kex -> vaha<<endl
		<<kex -> cal<<endl;
	delete kex;
	system ("pause");
	return 0;
}


Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.122.–
Fugii0
Duch
15. 8. 2011   #3
-
0
-

#2 street punk
jej diki takto podobne som to spravil aj ja ale v knihe/* mas pravdu je to z mistrovstvi v c++:D*/ to chceli deklarovat v programe a nie zadavat z klavesnice, tak som sa s tym trapil ale nefungovalo to, takze este raz diki

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.229.45.–
street punk+1
Návštěvník
15. 8. 2011   #4
-
0
-

#3 Fugii
Pozrel som si tú 4. kapitolu a tam chcú len pri statických štruktúrach, aby si deklaroval v programe. Pri dynamických to chcú vždy za behu programu. A ináč tá 4. kapitola je nejaká domýlená   . Potom to ôsme cvičenie ti hovorí, že máš upraviť programové cvičenie 4, čo je blbosť. To máš upraviť 5. cvičenie. 
A tak isto aj programové cvičenie 9 hovorí, že máš upraviť 3. cvičenie, ale pritom máš upraviť šieste.
Dojdeš nato aj logicky, kedže sa tam píše že čo máš upravovať a to sa robilo v iných cvičeniach, ako píše kniha  

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.86.–
Fugii0
Duch
15. 8. 2011   #5
-
0
-

tak podla toho ktore mas vydanie ale v tom co ma ja je to spravne :D ale ako pomocka a cvicenia v tej knihe su super a zatial som vsetkemu, no takmer vsetkemu chapal

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.229.45.–
street punk+1
Návštěvník
15. 8. 2011   #6
-
0
-

Ja mám to najnovšie, tretie vydanie. Súhlasím, dobrá to je kniha. Len niektoré príklady mi prídu trocha divné

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.113.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Pointer na strukturu — založil Romča

Pointer na strukturu — založil Pavelv

Strukturu new — založil pep

Ako na strukturu — založil Vestax

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý