System("??????"); – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

System("??????"); – C / C++ – Fórum – Programujte.comSystem("??????"); – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

dragon124-10
Stálý člen
28. 9. 2011   #1
-
0
-

dobrý den,

chtěl bych se zeptat:

1. jak udělat aby se nějakým příkazem přes cmd vymazala paměť ram.

zadruhé. jak udělat aby se program spustil hned potom po nabootuje systém.

chtěl bych to udělat také v příkazovém řádku. nebo nějak jinak-no prostě aby to šlo

předem děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Peppy0
Stálý člen
28. 9. 2011   #2
-
0
-

1. somarina. Už len z logiky vyplýva, že je to proste nemožné. 

2. pridáš do registrov kľúč. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.157.–
Qt, QML, C++
yaqwsx+9
Posthunter
28. 9. 2011   #3
-
0
-

#1 dragon124
Vymazat paměť RAM? Jednoduše - stačí restartovat počítač. Jde to i přes CMD.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.70.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Peppy0
Stálý člen
28. 9. 2011   #4
-
0
-

#3 yaqwsx
to je tak všetko. Nechápem ale zmysel, ako to využije v praxi...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.182.–
Qt, QML, C++
yaqwsx+9
Posthunter
28. 9. 2011   #5
-
0
-

#4 Peppy
Nechápeš? Takovýchto případů to bylo už hodně. Někdo chce napsat velký a nebezpečný virus. Proto i ten autorun ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.70.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Peppy0
Stálý člen
28. 9. 2011   #6
-
0
-

ach jó...   *FACEPALM* 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.182.–
Qt, QML, C++
yaqwsx+9
Posthunter
28. 9. 2011   #7
-
0
-

#2 Peppy
Ono to sice nemá pro tazatele asi valný význam, ale doplním tvou odpověď - klíčem v regististru; respektive obecně a jakkoliv, klasický program na Windows bez přihlášení nespustíš. Tzn. tvůj program se spustí, až se uživatel přihlásí.

Jediou možností, jak vykonat nějaký úkon hned po nabootování Windows ještě před přihlášením je pomocí služby.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.70.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Peppy0
Stálý člen
28. 9. 2011   #8
-
0
-

Tak, tipujem, že je začiatočník a že je to jeho prvé zoznámenie sa s C(++) [Úsudok podľa toho, ako sa to opýtal] a takto sa snaží vrhnúť do ťažkej branže "crackera"...  

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.182.–
Qt, QML, C++
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
29. 9. 2011   #9
-
+2
-
Zajímavé

no jestli chce delat crackera, mel by spis zacit assemblerem ... aspon bude vedet co a jak se v procesoru, a vubec pocitaci deje... to se v zadnem jinem jazyce nenauci

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

C++ a system() — založil Ezechiel

System() v C++ — založil

Os.system — založil Priwi

Šablonový systém? — založil Petr Máčal

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý