Stránka v SK – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Stránka v SK – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comStránka v SK – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

zelenac10
Stálý člen
15. 9. 2018   #1
-
0
-

Dobrý deň,

chcel by som poradiť mám html kód, ale chrom aj všetky seo nástroje mi vypisujú, že jazyk na stránke je EN nie SK. Neviete mi povedať kde robim chybu. Ďakujem



<!DOCTYPE html>
<html lang="SK" class="no-js">
 <head>
  <meta http-equiv="content-type"        content="text/html; charset=utf-8">
  <meta name="viewport"                  content="width=device-width,initial-scale=1">
  <meta name="description"               content="Poskytneme vám kvalitné a spoľahlivé služby v oblasti zemných, výkopových a búracích prác. Obhliadka a vypracovanie cenovej ponuky je zadarmo.">
  <meta name="keywords"                  content="automatické závlahy, pokládka trávnika, realizácia záhrad, údržba zahrad">
  <meta name="author"                    content="StránkaPreFirmu.eu">
  <meta name="robots"                    content="index, follow">
  <meta name="googlebot"                 content="snippet, archive">
  <meta name="google-site-verification"  content="9fGPULwtg2HIxEdE0dpTDVVrQUNqw-EeWI06CeJWYiA">
       
  <meta property="og:title"        content="Búracie,demolačné, zemné práce a čistenie pozemkov | 8R.sk">
  <meta property="og:site_name"    content="ZahradaNaMieru.sk - Spravime Vám záhradu snov">
  <meta property="og:type"         content="website">
  <meta property="og:url"          content="https://ZahradaNaMieru.sk">
  <meta property="og:image"        content="https://ZahradaNaMieru.sk/images/hlavnyobrazok.jpg">
  <meta property="og:description"  content="Poskytneme vám kvalitné a spoľahlivé služby v oblasti zemných, výkopových a búracích prác. Obhliadka a vypracovanie cenovej ponuky je zadarmo.">
 
    
  <title>Naše služby | Návrh a realizácia záhrad | ZahradaNaMieru.sk</title>
        
        <link rel="canonical" href="#" />
        <link href="https://zahradanamieru.sk/css/style.css?id=225645255" media="screen" rel="stylesheet" type="text/css"> 
        <link href="https://zahradanamieru.sk/images/favicon.png" rel="icon" type="image/x-icon" />            
    </head>
    <body>



    <div id="container">

        <header class="clearfix">
            <nav class="navbar navbar-default navbar-fixed-top">
                <div class="top-line  ">
                    <div class="container">
                        <div class="row">
                            <div class="col-md-7 pull-right text-right">
                                <p> <span><span class="icon icon-Phone2"></span><a href="tel:+421949748206">+421 949 748 206</a></span> <span><span class="icon icon-Mail"></span><a href="mailto:&#105;&#110;&#102;&#111;&#64;&#122;&#97;&#104;&#114;&#97;&#100;&#97;&#110;&#97;&#109;&#105;&#101;&#114;&#117;&#46;&#115;&#107;">&#105;&#110;&#102;&#111;&#64;&#122;&#97;&#104;&#114;&#97;&#100;&#97;&#110;&#97;&#109;&#105;&#101;&#114;&#117;&#46;&#115;&#107;</a></span> <span><span class="icon icon-Timer"></span>Mon - Sat 9:00 - 19:00</span> </p>
                            </div>
                            <div class="col-md-5">
                                <ul class="social-icons">
                                    <li><a class="facebook" href="#"><i class="fa fa-facebook"></i></a></li>
                                    <li><a class="twitter" href="#"><i class="fa fa-twitter"></i></a></li>
                                    <li><a class="rss" href="#"><i class="fa fa-rss"></i></a></li>
                                    <li><a class="google" href="#"><i class="fa fa-google-plus"></i></a></li>
                                    <li><a class="linkedin" href="#"><i class="fa fa-linkedin"></i></a></li>
                                    <li><a class="pinterest" href="#"><i class="fa fa-pinterest"></i></a></li>
                                </ul>
                            </div>
                        </div>
                    </div>
                </div>
                <div class="">

                    <div class="navbar-header">
                        <button type="button" class="navbar-toggle collapsed" data-toggle="collapse" data-target="#bs-example-navbar-collapse-1"> <span class="sr-only">Toggle navigation</span> <span class="icon-bar"></span> <span class="icon-bar"></span> <span class="icon-bar"></span> </button>
                        <a class="navbar-brand" href="https://zahradanamieru.sk/"><img title="logo" src="https://zahradanamieru.sk/images/logo.png" alt="Zahrádanamieru.sk"></a>
                   </div>


                    <div class="collapse navbar-collapse" id="bs-example-navbar-collapse-1">
                                                <ul class="nav navbar-nav navbar-right">
                            <li><a  href="https://zahradanamieru.sk/">Domov</a> </li>
                            <li><a class="active" href="https://zahradanamieru.sk/nase-sluzby/">Naše služby</a> </li>
                            <li><a  href="https://zahradanamieru.sk/referencie/">Referencie</a> </li>
                            <li><a  href="https://zahradanamieru.sk/blog/">Blog</a></li>   
                            <li><a  href="https://zahradanamieru.sk/kontakt/">Kontakt</a></li>                               
                        </ul>
                    </div>

                </div>

            </nav>
        </header>
  <section class="page-banner-section">
    <div class="text-center">
      <div class="row">
        <div class="col-md-12">
          <h1>Naše služby</h1>
        </div>
      </div>
    </div>
  </section>
  <section class="services-page-section">
    <div class="container">
      <div class="row">
        <div class="col-md-12">
          <div class="sec-title mb-50">  
            <div class="text text-justify">
              <p>Realizácia okrasnej záhrady na kľúč sa pri rodinných domoch v novodobej histórii stala pravidlom. Veľa ľudí si uvedomilo, že aj záhrada musí byť založená v súlade s prírodou a správnymi pracovnými postupmi. Dôvod je v prvom rade taký, aby sme sa zo záhrady mohli tešiť a aby nám prinášala radosť. V opačnom prípade sa človek, ktorý si neodborne zrealizuje záhradu svojpomocne a nemá potrebné znalosti stáva otrokom vlastnej záhrady a čas, ktorý venuje opravám, môže radšej stráviť so svojou rodinou a priateľmi. Samozrejme, že opravy Vám mimo času zhltnú aj značnú časť finančných prostriedkov. Pri financovaní domu napríklad na hypotéku, poprípade obmedzenom rozpočte je preto dôležité počítať aj s investíciou, ktorá bude potrebná na realizáciu záhrady na kľúč. Výška investície je individuálna a závisí od veľa faktorov ale predovšetkým od požiadaviek, potrieb a náročnosti zákazníka.  </p>
            </div>                      
          </div>     
        </div>
      </div>
    </div>
  </section>
  <section class="choose-section">
    <div class="container">
      <div class="sec-title mb-50">
        <h2>Čo vlastne <span>ponúkame?</span></h2>   
        <div class="separator small-separator"></div>
      </div>
      <div class="choose-box">
          <div class="row">  
            <div class="col-md-4 margin-bottom-30 animate fadeInUp naseSluzby" data-wow-delay="0.8s">
              <div class="icon-box ib-style-3 ib-bordered ib-bordered-thin ib-bordered-white ib-large ib-circle">
               <a href="https://zahradanamieru.sk/nase-sluzby/udrzba-zahrady/" class="trans-btn"> 
                <div class="ib-icon"> <img src="https://zahradanamieru.sk/images/icon1.png" alt="Udržba záhrad"> </div>
                <div class="ib-info">                    
                    <h3 class="h6">Udržba záhrad</h3>
                    <p>Závlaha jednoznačne patrí do modernej, zdravej a vyvíjajúcej sa záhrady.</p>   
                    <p><strong>Zistiť viac...</strong></p>                                      
                </div>
               </a> 
              </div>
            </div>
            <div class="col-md-4 margin-bottom-30 animate fadeInUp naseSluzby" data-wow-delay="0.8s">
              <div class="icon-box ib-style-3 ib-bordered ib-bordered-thin ib-bordered-white ib-large ib-circle">
               <a href="https://zahradanamieru.sk/nase-sluzby/navrh-a-realizacia-zahrad/" class="trans-btn"> 
                <div class="ib-icon"> <img src="https://zahradanamieru.sk/images/icon2.png" alt="Návrh a realízacia záhrad"> </div>
                <div class="ib-info">                    
                    <h3 class="h6">Návrh a realizácia záhrad</h3>
                    <p>Tvoríme návrhy a realizácie moderných záhrad.</p>   
                    <p><strong>Zistiť viac...</strong></p>                                      
                </div>
               </a> 
              </div>
            </div>          
            <div class="col-md-4 margin-bottom-30 animate fadeInUp naseSluzby" data-wow-delay="0.8s">
              <div class="icon-box ib-style-3 ib-bordered ib-bordered-thin ib-bordered-white ib-large ib-circle">
               <a href="https://zahradanamieru.sk/nase-sluzby/automaticke-zavlahy/" class="trans-btn"> 
                <div class="ib-icon"> <img src="https://zahradanamieru.sk/images/icon6.png" alt="Automatické závlahy"> </div>
                <div class="ib-info">                    
                    <h3 class="h6">Automatické závlahy</h3>
                    <p>Závlaha jednoznačne patrí do modernej, zdravej a vyvíjajúcej sa záhrady.</p>   
                    <p><strong>Zistiť viac...</strong></p>                                     
                </div>
               </a> 
              </div>
            </div>
            <div class="col-md-4 margin-bottom-30 animate fadeInUp naseSluzby" data-wow-delay="0.8s">
              <div class="icon-box ib-style-3 ib-bordered ib-bordered-thin ib-bordered-white ib-large ib-circle">
               <a href="https://zahradanamieru.sk/nase-sluzby/automaticke-zavlahy/" class="trans-btn"> 
                <div class="ib-icon"> <img src="https://zahradanamieru.sk/images/icon4.png" alt="Robotické koskačky"> </div>
                <div class="ib-info">                    
                    <h3 class="h6">Robotické kosačky</h3>
                    <p>Závlaha jednoznačne patrí do modernej, zdravej a vyvíjajúcej sa záhrady.</p>   
                    <p><strong>Zistiť viac...</strong></p>                                     
                </div>
               </a> 
              </div>
            </div>            
            <div class="col-md-4 margin-bottom-30 animate fadeInUp naseSluzby" data-wow-delay="0.8s">
              <div class="icon-box ib-style-3 ib-bordered ib-bordered-thin ib-bordered-white ib-large ib-circle">
               <a href="https://zahradanamieru.sk/nase-sluzby/automaticke-zavlahy/" class="trans-btn"> 
                <div class="ib-icon"> <img src="https://zahradanamieru.sk/images/icon3.png" alt="Pokládka trávnika"> </div>
                <div class="ib-info">                    
                    <h3 class="h6">Pokládka trávnika</h3>
                    <p>Závlaha jednoznačne patrí do modernej, zdravej a vyvíjajúcej sa záhrady.</p>   
                    <p><strong>Zistiť viac...</strong></p>                                     
                </div>
               </a> 
              </div>
            </div>  
            <div class="col-md-4 margin-bottom-30 animate fadeInUp naseSluzby" data-wow-delay="0.8s">
              <div class="icon-box ib-style-3 ib-bordered ib-bordered-thin ib-bordered-white ib-large ib-circle">
               <a href="https://zahradanamieru.sk/nase-sluzby/automaticke-zavlahy/" class="trans-btn"> 
                <div class="ib-icon"> <img src="https://zahradanamieru.sk/images/icon5.png" alt="Zahradné jazierko"> </div>
                <div class="ib-info">                    
                    <h3 class="h6">Zahradné jazierka</h3>
                    <p>Závlaha jednoznačne patrí do modernej, zdravej a vyvíjajúcej sa záhrady.</p>   
                    <p><strong>Zistiť viac...</strong></p>                                     
                </div>
               </a> 
              </div>
            </div>                         
          </div> 
      </div>
    </div>
   </section>  
<script type="application/ld+json">{
 "@context": "http://schema.org",
 "@type": "Organization",
 "url": "https://zahradanamieru.sk/nase-sluzby/",
 "sameAs" : [ 
   "https://www.facebook.com/zahradanamieru/", 
   "https://twitter.com/zahradanamieru/"],
 "name": "ZahradaNaMieru.sk",
 "logo": "https://zahradanamieru.sk/images/logo.png",
 "description": "Poskytujeme kompletné služby v oblasti záhradných prác.",
 "email": "&#105;&#110;&#102;&#111;&#64;&#122;&#97;&#104;&#114;&#97;&#100;&#97;&#110;&#97;&#109;&#105;&#101;&#114;&#117;&#46;&#115;&#107;",
 "telephone": "+421 949 748 206",
 "address": { 
    "@type": "PostalAddress",
    "streetAddress": "Podhorská 31",
    "addressLocality": "Dubová",
    "postalCode": "90090"}
}</script>  
  
      
        <section class="pad-tb-40 callto-action print-hide">
            <div class="container">
                <div class="row">   

                    <div class="col-sm-12">
                        <div class="callto-action text-center">
                            <h3 class="call-title-text"><span class="call-title-text">Ak máte nejaké otázky kľudne nás kontaktujte.</span><a href="https://zahradanamieru.sk/kontakt/" class="button-one buy-now">Kontakt na nás</a></h3>
                        </div>
                    </div>  

                </div>  

            </div>    

        </section>   

        <footer class="print-hide">
            <div class="up-footer">
                <div class="container">
                    <div class="row">
                        <div class="col-md-3">
                            <div class="footer-widget">
                                <h2>O nás</h2>
                                <p>Záhradu vnímame ako ďalší obytný priestor, ktorý má spĺňať potreby a nároky majiteľa a zároveň pôsobiť pôvabne aj po rokoch po založení.</p>            
                                 <ul class="social-links social-links_mod-a list-inline">
                                    <li><a target="_blank" href="#"><i class="icons fa fa-twitter"></i></a></li>
                                    <li><a target="_blank" href="https://www.facebook.com/zahradanamieru/"><i class="icons fa fa-facebook"></i></a></li>
                                    <li><a target="_blank" href="https://zahradanamieru.sk/rss/"><i class="icons fa fa-rss"></i></a></li>
                                    <li><a target="_blank" href="#"><i class="icons fa fa-google-plus"></i></a></li>
                                    <li><a target="_blank" href="https://www.instagram.com/zahradanamieru.sk/"><i class="icons fa fa-instagram"></i></a></li>
                                </ul>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="col-md-3">
                            <div class="footer-widget">
                                <h2>Our Services</h2>
                                <ul class="link-list">
                                    <li><a href="#">Financial Planning Fans</a></li>
                                    <li><a href="#">Investment Management</a></li>
                                    <li><a href="#">Taxes Planning</a></li>
                                    <li><a href="#">Business Loan</a></li>
                                    <li><a href="#">Insurance Consulting</a></li>
                                    <li><a href="#">Retirement Management</a></li>
                                </ul>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="col-md-3">
                            <div class="footer-widget">
                                <h2>Dôležité odkazy</h2>
                                <ul class="link-list">
                                    <li><a href="#">Domov</a></li>
                                    <li><a href="#">Naše služby</a></li>
                                    <li><a href="#">Referencie</a></li>
                                    <li><a href="#">Blog</a></li>
                                    <li><a href="#">Ochr. os. udajov</a></li>
                                    <li><a href="#">Kontakt</a></li>
                                </ul>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="col-md-3">
                            <div class="footer-widget info-widget gardenman"> <img src="https://zahradanamieru.sk/images/garden-man.png" alt="Garden Man"> </div>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>
            <div class=" copyright">
                <div class="container ">
                    <div class="pull-left">
                        <p> &copy;  2017 VŠETKY PRÁVA VYHRADENÉ </p>
                    </div>
                    <div class="pull-right">
                        <p> <a href="https://8r.sk">Búracie a zemné práce</a> </p>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </footer>
       </div>



    <script>var cb = function() {
        var l = document.createElement('link'); l.rel = 'stylesheet';
        l.href = 'https://zahradanamieru.sk/css/combined.css?id=3x112aa';
        var h = document.getElementsByTagName('head')[0]; h.parentNode.insertBefore(l, h);
    };
    var raf = requestAnimationFrame || mozRequestAnimationFrame ||
        webkitRequestAnimationFrame || msRequestAnimationFrame;
    if (raf) raf(cb);
    else window.addEventListener('load', cb);</script>

    <script defer type="text/javascript" src="https://zahradanamieru.sk/js/jquery.min.js"></script>

    <script defer src="https://zahradanamieru.sk/js/jquery.fancybox.pack.js"></script>
    <script defer src="https://zahradanamieru.sk/js/jquery.migrate.js"></script>
    <script defer src="https://zahradanamieru.sk/js/jquery.bxslider.min.js"></script>
    <script defer src="https://zahradanamieru.sk/js/bootstrap.min.js"></script>
    <script defer src="https://zahradanamieru.sk/js/jquery.imagesloaded.min.js"></script>
    <script defer src="https://zahradanamieru.sk/js/jquery.isotope.min.js"></script>
    <script defer src="https://zahradanamieru.sk/js/plugins-scroll.js"></script>
    <script defer src="https://zahradanamieru.sk/js/owl.carousel.min.js"></script>
    <script defer src="https://zahradanamieru.sk/js/jquery.countTo.js"></script>


    <script defer src="https://zahradanamieru.sk/js/jquery.themepunch.tools.min.js"></script>
    <script defer src="https://zahradanamieru.sk/js/jquery.themepunch.revolution.min.js"></script>


    <script defer src="https://zahradanamieru.sk/js/script.js"></script>
    <script defer type="text/javascript">
      window.cookieconsent_options = {"message":"Tato webová stránka používá cookies. Pokiaľ navštevujte túto webovú stránku bez zmený nastavení cookies vo Vašom prehliadávači, potvrdzujte súhlas s použitím súboru cookies.","dismiss":"Ano súhlasím!","learnMore":"Viac informácií","link":"https://zahradanamieru.sk/ochrana-osobnych-udajov/","theme":"light-bottom"};
    </script>  
    <script defer src="//cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/cookieconsent2/1.0.9/cookieconsent.min.js"></script>       
</body>
</html>  

 
Nahlásit jako SPAM
IP: 81.92.254.–
Octopia.sk - Záhrada na kľúč
Kit+15
Guru
15. 9. 2018   #2
-
0
-

#1 zelenac1
Jazyk se píše malými písmeny, zkus "sk".

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:e95c:4036:b9e7:4206...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
zelenac10
Stálý člen
15. 9. 2018   #3
-
0
-

Nie ani to nepomohlo

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.92.254.–
Octopia.sk - Záhrada na kľúč
Kit+15
Guru
16. 9. 2018   #4
-
0
-

#3 zelenac1
Může to být někde zažrané v cache.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:e914:f73e:a2db:ada0...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
zelenac10
Stálý člen
16. 9. 2018   #5
-
0
-

#4 Kit cache mam takto nastavný v súbore .htaccess ale jazyk tam nemam deklarovaný.

ExpiresActive on

  ExpiresDefault                          "access plus 1 month"

  ExpiresByType text/xml                  "access plus 3600 seconds"
  ExpiresByType application/xml           "access plus 3600 seconds"
  ExpiresByType application/json          "access plus 3600 seconds"


  ExpiresByType image/x-icon              "access plus 1 week"


  ExpiresByType image/gif                 "access plus 1 month"
  ExpiresByType image/png                 "access plus 1 month"
  ExpiresByType image/jpeg                "access plus 1 month"
  ExpiresByType video/ogg                 "access plus 1 month"
  ExpiresByType audio/ogg                 "access plus 1 month"
  ExpiresByType video/mp4                 "access plus 1 month"
  ExpiresByType video/webm                "access plus 1 month"


  ExpiresByType application/x-font-ttf    "access plus 1 month"
  ExpiresByType font/opentype             "access plus 1 month"
  ExpiresByType application/x-font-woff   "access plus 1 month"
  ExpiresByType image/svg+xml             "access plus 1 month"
  ExpiresByType application/vnd.ms-fontobject "access plus 1 month"

  ExpiresByType text/css                  "access plus 1 year"
  ExpiresByType application/javascript    "access plus 1 year"
Nahlásit jako SPAM
IP: 81.92.254.–
Octopia.sk - Záhrada na kľúč
Kit+15
Guru
16. 9. 2018   #6
-
0
-

#5 zelenac1
Nevidím tam "text/html".

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:e914:f73e:a2db:ada0...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
zelenac10
Stálý člen
16. 9. 2018   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 81.92.254.–
Octopia.sk - Záhrada na kľúč
Kit+15
Guru
16. 9. 2018   #8
-
0
-

#7 zelenac1
Napsalo mi to

Jejda! Jeden web může být testován maximálně jednou za 48 hodin.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:e914:f73e:a2db:ada0...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
17. 9. 2018   #9
-
0
-

Mě web naskočil a bylo mi nabízeno Přeložit, Jazyk slovenština nikdy nepřekládat atd, SEO test jsem nedělal, stejná hláška jako u Kit.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Nová stránka — založil Jan Malý

Roztiahnutelna stranka — založil zahorak

Hacknutá stránka — založil schokodidek

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý