Výpis dat z array a objectu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Výpis dat z array a objectu – PHP – Fórum – Programujte.comVýpis dat z array a objectu – PHP – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Laser Game Ostrava

Marek
~ Anonymní uživatel
504 příspěvků
9. 3. 2019   #1
-
0
-

Zdravím

Potreboval by som vypísať z objectov v kóde.

stdClass Object
(
    [total] => 1034
    [orders] => Array
        (
            [0] => stdClass Object
                (
                    [id] => 1791
                    [number] => 16556165
                    [date] => 2019-03-08 15:14:14
                    [name] => Meno Priezvysko
                    [state_id] => 1
                    [state_name] => Nová
                    [payed] => 1
                    [exported] => 0
                    [total_price_incl] => 49.14
                    [total_price_incl_text] => 49,14 €
                )

            [1] => stdClass Object
                (
                    [id] => 1789
                    [number] => 54564654
                    [date] => 2019-03-07 21:03:31
                    [name] => Meno Priezvysko
                    [state_id] => 1
                    [state_name] => Nová
                    [payed] => 0
                    [exported] => 0
                    [total_price_incl] => 13.18
                    [total_price_incl_text] => 13,18 €
                )

        )

)

Dostal som sa k tomu, že sa mi podarilo odstrániť hlavný objek a ostala mi Array kde sú samotné objekty (hodnotu [total] nepotrebujem, potrebujem len objecty v hodnote [orders].

Ďakujem za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.80.–
Kit+14
Guru
9. 3. 2019   #2
-
0
-

#1 Marek

var_dump($object->orders);
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Marek
~ Anonymní uživatel
504 příspěvků
9. 3. 2019   #3
-
0
-

#2 Kit
Myslel som jednotlivé hodnoty z daných objektov(napr.  name, total_price_incl_text). K tomuto som sa dostal aj ja, ale toto je ešte jednoduchší zápis jak som mal ja, takže ďakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.80.–
Marek
~ Anonymní uživatel
504 příspěvků
9. 3. 2019   #4
-
0
-

#3 Marek
Teda vedieť tie údaje vypísať a potom s nimi ďalej pracovať ako filtrovať. Skúšal som  

$list = $data->orders;

foreach ($list as $order) {
}

foreach ($order as $item){
    echo '<pre>';
    print_r($item);
    echo '</pre>';
}

ale to mi vypíše, hodnoty len s posledného objektu a nechápem prečo...

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.80.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
9. 3. 2019   #5
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

#4 Marek
Nechapes preco? Prvni foreach nedela nic, jen nastavuje $order z $listu. To skonci tim, ze mas v $order hadej kterou posledni hodnotu?

Pak je samostatne dalsi foreach, ktery pouzije nahodou nastavenou hodnotu $order. Kdyz bys dal ten druhy foreach do bloku toho prvniho, tak ti to pojede jak ma

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.103.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kit+14
Guru
9. 3. 2019   #6
-
0
-

#4 Marek
Máš chybně cykly 

$orders = $data->orders;
foreach ($orders as $order) {
    foreach ($order as $item){
        echo '<pre>';
        print_r($item);
        echo '</pre>';
    }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Marek
~ Anonymní uživatel
504 příspěvků
9. 3. 2019   #7
-
0
-

#6 Kit
Ďakujem všetkým. Už všetko ide ako potrebujem. Nakoniec ako tak pozerám ten druhý foreach je mi asi aj zbytočný lebo si dáta povyťahujem cez  

echo $order->number.'</br>';

tak nepotrebujem druhý foreach... Na blbosti sa človek, keďže sa PHP ešte len učím... 

Ešte raz ďakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.80.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Podobná vlákna

Array jako nositel dat podmínky — založil tribalcz

[C#] Vypis dat z while do c# — založil gledy

Výpis dat — založil Crasher

[C#] Vypis dat z while do c# — založil gledy

Výpis dat do tabulky — založil Karolína

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032019 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý