Cyklus foreach – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Cyklus foreach – .NET – Fórum – Programujte.comCyklus foreach – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Montezo
~ Anonymní uživatel
188 příspěvků
2. 1. 2022   #1
-
0
-

složí k "listování" v prvcích v array?

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
gna
~ Anonymní uživatel
1730 příspěvků
2. 1. 2022   #2
-
+1
-
Zajímavé
BDS +

k listování vším čím jde listovat

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
peter
~ Anonymní uživatel
3888 příspěvků
2. 1. 2022   #3
-
0
-

Jak kde, jak v cem. C# neznam, ale jinde je array vytvareno jako objekt, ktery ma metody. Foreach, v jinych jazycich, zobrazi i tyto metody.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.196.–
BDS+3
Věrný člen
2. 1. 2022   #4
-
0
-

#3 peter
v C# pomocí foreach lze procházet objekty, které mají rozhraní IEnumerable<T>

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.68.–
W10 :)
3. 1. 2022   #5
-
+1
-
Zajímavé
BDS +
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
3. 1. 2022   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 185.138.71.–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
3. 1. 2022   #7
-
0
-

#5 hlucheucho

On ale nečte dokumentace, vždit to přece sám v nějkaým vlákně psal, že je to "strášně nepřehledný" :)
PS. asi sem to měl projít celou diskuzi, než jsem to sem též poslal to URL :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.138.71.–
Kit+15
Guru
3. 1. 2022   #8
-
0
-

#7 Mutagen
Dokumentace je pro pokročilé. Začátečník potřebuje tututoriál.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.175.43.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
3. 1. 2022   #9
-
+1
-
Zajímavé
BDS +

Tutoriál jsme mu taky navrhovali. A naučit se základy. Ale je to marný, je to marný .... Nemáte někdo číslo na Chocholouška kdybych se chtěl z toho zbláznit?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
BDS+3
Věrný člen
3. 1. 2022   #10
-
0
-

#8 Kit
On taky psal, že autorům tutoriálům nevěří, dokumentace je nepřehledná. Ale koupil si knihu, která mu přijde divná. Naše rady nečte nebo je ignoruje. Do hlavy mu to neleze a programovací jazyk C# mu přijde špatně napsaný a nelogický. Programy píše blbě, protože mu to tak nejvíc vyhovuje a nemá v úmyslu to měnit. Na internetu zásadně nic nehledá a "napovídací" nástroje Visual Studia nehodlá číst. Zásadně nikdy nic nedokončí, na otázky neodpovídá. Zkrátka rozený talent.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.253.–
W10 :)
Kit+15
Guru
3. 1. 2022   #11
-
0
-

#10 BDS
Autorům tutoriálů věřit nemusí. Stačí, když si jejich kódy vyzkouší, případně upraví podle svého. Dokumentace bývá uspořádána taxonomicky, což začátečníkovi obvykle moc nepomůže. Na programovacím jazyku C# se mi pár věcí nelíbí, ale nedělám v něm a nekecám do toho. Nástroje Visual Studia také nečtu, protože ho nepoužívám, ale o to víc studuji manuály, takže se nepotřebuji spoléhat na IDE, které svádí k nepravostem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.175.51.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
peter
~ Anonymní uživatel
3888 příspěvků
3. 1. 2022   #12
-
0
-

Hele, ale ty navody a tutorialy ti doporucuji spravne.
Webova dokumentace je jen seznam hesel, sem tam kod. Konkretne u MS nic moc s tim kodem :)
Dokumentace v knizce, nebo navody muzou byt zastarale. Ale, jak nekdo psal, kod se da zkusit. Ja taky z googlu taham funkcni kod, kdyz ho dokazi rozchodit. Nefunkcni je mi naprd. To bych potreboval nekdoho, kdo mi rekne, co s nim, proc to nejede. Pripadne, co si nainstalovat? A obvykle si jejich editory kodu instalovat nechci, protoze nesplnuji me hlavni pozadavky. A oni treba v navodech pocitaji prave s tim, ze mas nejakou app nejak nastavenou.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:3180:9794:ddcb:5009...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Cyklus foreach a while — založil Forest

Foreach — založil Karel

Foreach — založil Marty_SVK

WHILE VE WHILU VE FOREACH — založil row

Problém s funkcí foreach — založil MaraIGI

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032022 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý