Pomoc s programom – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomoc s programom – C / C++ – Fórum – Programujte.comPomoc s programom – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

noro-nr
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
7. 11. 2011   #1
-
0
-

Dobrí deň, prosím vás potreboval by som pomoc s programom. Trošku sa  hrám s kamerou  a potreboval by som aby bola prvá podmienka splnená a tá druhá nie. Ja som len začiatočník ale možno že vám to pôjde lepšie.Za radu vám vopred ďakujem.

// Create memory for calculations
static CvMemStorage* storage = 0;

// Create a new Haar classifier
static CvHaarClassifierCascade* cascade = 0;

// Create a string that contains the cascade name
const char* cascade_name =
//"haarcascade_frontalface_alt5.xml";
"haarcascade_eye.xml";
//"haarcascade_profileface.xml";

// Main function, defines the entry point for the program.
int main( int argc, char** argv )
{

// Structure for getting video from camera or avi
CvCapture* capture = 0;

// Used for calculations
int optlen = strlen("--cascade=");

// Input file name for avi or image file.
const char* input_name;

// Check for the correct usage of the command line
if( argc > 1 && strncmp( argv[1], "--cascade=", optlen ) == 0 )
{
  cascade_name = argv[1] + optlen;

   input_name = argc > 2 ? argv[2] : 0;
}
else
{
  fprintf( stderr,"Usage: facedetect --cascade=\"<cascade_path>\"[filename|camera_index]\n" );
  //return -2;
  //input_name = argc > 1 ? argv[1] : 0;
}

// Load the HaarClassifierCascade
cascade = (CvHaarClassifierCascade*)cvLoad( cascade_name, 0, 0, 0 );

// Check whether the cascade has loaded successfully. Else report and error and quit
if( !cascade )
{
  fprintf( stderr, "ERROR: Could not load classifier cascade\n" );
  //return -1;
}
  system("PAUSE");
    return EXIT_SUCCESS;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.77.–
lukáš
~ Anonymní uživatel
301 příspěvků
23. 11. 2011   #2
-
0
-

ahoj.jsem začátečník a mám menčí problém s programem.

 potřebuju napsat posun tlačítka pomocí funkce left na OnMouseMove. aby po projetí myší na tlačítko uhýbalo na obě strany

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.200.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

Podobná vlákna

Pomoc s programom — založil Noro-nr

Pomoc s programom — založil sa54d

POMOC s programom — založil ico222

C++ pomoc s programom — založil toso992

Pomoc s programom — založil thomass

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý