Obrana proti vetřelcům, kdo jsou návštěvníci tohoto portálu? – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Obrana proti vetřelcům, kdo jsou návštěvníci tohoto portálu? – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comObrana proti vetřelcům, kdo jsou návštěvníci tohoto portálu? – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

remmidemmi0
Věrný člen
25. 3. 2026   #1
-
0
-

Chtělo by to výrazně posílit obranu proti vetřelcům. V poslední době zde značně přibývá příspěvků od malajských, indonéských a maďarských vetřelců. Bylo by užitečné je mazat, blokovat jejich IP .. no já vím, dá se to obejít, ale lepší něco s tím dělat, než nedělat nic.

Kdo jsou vlastně všichni ti "hosté" na tomto portálu? Kdykoliv sem nakouknu, vidím dole číslo 50 hostů, 80 hostů, 100 hostů... Ale nějak nevidím odpovídající počet příspěvků. 

Co třeba někde uvést počet registrovaných uživatelů a počet jejich příspěvků.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.98.–
Kit+15
Guru
25. 3. 2026   #2
-
0
-

#1 remmidemmi
Zřejmě to náš admin zvládá i bez nějakého popohánění a má na to i vhodné filtry, kterými jen občas něco projde. Podle mne je současný stav zcela vyhovující.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.188.170.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
30. 3. 2026   #4
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

Je to těžký, oni se přizpůsobují rychleji.

Když jsme se bavili o nějakých dalších opatřeních, někteří zdejší veteráni tehdy psali, že by pak už radši nepsali vůbec, protože by je to otravovalo... Takže to zatím zůstalo stejné a jen ladíme filtry no...

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.248.249.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
peter
~ Anonymní uživatel
4042 příspěvků
8. 4. 2026   #5
-
0
-

- Ja na forku pouzival fintu se inputem + otazka + odpoved. Cele jsem to predvyplnil pres JS a skryl (a tusim odpoved v js zasifroval, aby to neslo vyextrahovat pres reg. vyraz). Takze bezny uzivatel ani nevedel.

- Otazky byly typu "Kolik je 6 x trinact", nahodne kombinace. Na to musi pouzit prekladac slov.
Urcite by slo pouzit ruzne slovni hricky, pokud to umi dekodovat dite ze ZS. Jako Kolikate slovo je barva ve vete: Na silnici parkoval zluty autobus.
! Problem je, ze cizojazycny uzivatel pak nemuze komentovat,
Slo by pouzit nejaky rebus, ktery by IT clovek mel bez problemu zvladnout, sudoku a pod, doplnit 2-3 cisla, vic nez 1. Barvu nebo tak neco. Nekde jsem videl rotovani obrazku do spravne polohy (vodorovne, vzhuru nohami, sesikma, dle otazky)

- ! Blokovani IP, cicich krajin, opet problem. Clovek v cizine nemuze napsat do forka.
- ! Blokovani dle prohlizece jazyka. Clovek s prohlizecem v EN nebo na pc cizince, treba PL, nemuze napsat do forka. (jakoze na univerzite mame nb i cinany a jine)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:de00:354:d5a2:1e11:a7db:b569...–
peter
~ Anonymní uživatel
4042 příspěvků
8. 4. 2026   #6
-
0
-

#5 peter
 jo, dopadlo to tak, ze par typku mi tam rucne vlozilo spam ze svych stranek, aby mi dokazali, ze to nefunguje :) jenze, ja si ulozil ip a dalsi info a zjistil, ze to prislo z CZ a ze to vlozili copy-paste :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:de00:354:d5a2:1e11:a7db:b569...–
JerryM0
Věrný člen
8. 4. 2026   #7
-
0
-

na bazos.cz se už teď dá přihlásit jen přes bankovní identitu když tam chceš něco zadat jako třeba inzerát :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.81.115.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032026 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý