Pomoc – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pomoc – PHP – Fórum – Programujte.comPomoc – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Oldstars
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
25. 1. 2012   #1
-
0
-

Zdravim tvořím vlastní browser hru a potřeboval bych píchnout.

Potřebuju aby tento prikaz se spoustel kazdou hodinu:

$prepocet = (rand(500,1000));
mysql_query("UPDATE hraci SET penize='$info->penize' + '$prepocet' WHERE jmeno='$jmeno'");

prosím jen o odpovědi, a né názory

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.179.216.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
25. 1. 2012   #2
-
0
-

crontab... pokud mas pristup

jinak budes muset hledat jine zpusoby jak takovy akce spoustet, kdyz tam nekdo pristoupi nebo tak

uz se to tu urcite parkrat resilo

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Oldstars
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
25. 1. 2012   #3
-
0
-

jj diky ale ja to nechci pres crontab ale normalne pres php 

chci to myt pripojeny pres include a aby proste jenom nejakou funkci ci if to spouštělo

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.179.216.–
Oldstars
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
25. 1. 2012   #4
-
0
-

A nešlo by to nějakým způsobem jako 

if (time() == 18:00:00){

$prepocet = (rand(500,1000));
mysql_query("UPDATE hraci SET penize='$info->penize' + '$prepocet' WHERE jmeno='$jmeno'");

}

Prostě aby to spouštěl v určitý čas

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.179.216.–
KIIV+42
God of flame
25. 1. 2012   #5
-
0
-

co kdyz ti tam nikdo presne v 18hodin neprijde?  (+ ten if samozrejme fungovat nebude)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
darkwind+1
Newbie
25. 1. 2012   #6
-
0
-

no, na spouštění v určitý čas je fakt nejlepší cron :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.3.–
darkwind+1
Newbie
25. 1. 2012   #7
-
0
-

#5 KIIV
tak ono by to šlo napsat tak, že mu to spustí první člověk, ktery na ty stranky přijde po té 18. hodině... ale to je takové řešení... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.3.–
KIIV+42
God of flame
25. 1. 2012   #8
-
0
-

pripadne mit v databazi nebo podobne cas posledniho spusteni a pokud bude rozdil vetsi jak par hodin tak ulozit novej cas a vykonat... (akorat tam hrozi soubeh - tj muze se to tak jak tak spustit vickrat)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Oldstars
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
26. 1. 2012   #9
-
+1
-
Zajímavé

Tak jj překecaly jste mě hodil jsem to přes cron

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.179.216.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 79 hostů

Podobná vlákna

Pomoc — založil roonill

Pomoc — založil David

Pomoc — založil selkir

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý