Problémy v Dev-C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problémy v Dev-C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblémy v Dev-C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Spuštěný nový filmový web Filmožrouti.cz — vše o Avengers, Pacific Rim, Thor, Star Wars…
Zden0
Návštěvník
8. 12. 2006   #1
-
0
-

Zdrav?m. Kdy? jsem si naprogramoval jednoduch? k?d ve Visual Studiu a pot? skop?roval do programu Dev-C++. Po nastaven? parametr? programu nap?. ikona programu. Kdy? jsem spustil build tak v?e prob?hlo bez probl?m?. Po otev?en? programu jsem zadal v?ky. Na konci k?du jsem pou?il fuknci if pro vyhodnocen? v?ku. Po zadan? obou hodnot ve spu?t?n?m programu, jsem kliknul na kl?vesnic? na enter pro vyhodnocen? v?ku tak se mi program vypne. V?echno je d?lan? v p??kazov?m ??dku. Zde m?te zdrojov? k?d:

#include <iostream>
using namespace std;

int main()
{
int mujVek, tvujVek;
cout << "Zadej svuj vek: ";
cin >> mujVek;

cout << "Zadej vek sveho kamarada: ";
cin >> tvujVek;

if ( mujVek > tvujVek );
cout << "Jsem starsin";

return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Sotolář Zdeněk
sn3d0
Věrný člen
8. 12. 2006   #2
-
0
-

V tom programe mas jednu dost dolezitu chybu preco ti to nemoze vyhodnotit.. a to je ten if..

if ( mujVek > tvujVek );
cout << "Jsem starsi\n";

ta dvojbodka za if.. tam je zle.. snaz sa pisat aj taketo jednoriadkove IFi sposobom

if ( mujVek > tvujVek ) {
cout << "Jsem starsi\n";
}

a to aby si program zastavil po vyhodnoteni je dobre dat este getch(); on bude cakat na stiknutie lubovolnej klavesi.. VO windowse potom ked slustis program inac ako v konzole.. tak to nespravy to ze sa hned otvory a hned zatvory.. cili ked to zhrniem

#include <iostream>
#include <conio.h>
using namespace std;

int main()
{
int mujVek, tvujVek;
cout << "Zadej svuj vek: ";
cin >> mujVek;

cout << "Zadej vek sveho kamarada: ";
cin >> tvujVek;

if ( mujVek > tvujVek ) {
cout << "Jsem starsi\n";
}

getch();
return 0;
}


P.S: Sorrac za ten mix Cecka a STLka

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Rišo Kakaň0
Stálý člen
8. 12. 2006   #3
-
0
-

alebo pred return 0; pridaj



cin.get();
cin.get();


Niekdedy tam staci dat cin.get(); iba raz ale je lepsie dat ho tam dvakrat. :ms_0001:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 105 hostů

Podobná vlákna

DEv C++ — založil kotolna

Dev C++ — založil Root

C DEV C++ — založil Vlado

Dev-c++ — založil sacha

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032017 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý