Jaké máte distro?? – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jaké máte distro?? – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.comJaké máte distro?? – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.com

 

Ondřej Němec0
Stálý člen
9. 12. 2006   #1
-
0
-

No tak se pochlubte jakýho že to doma krmíte tučňáka.

U mě je to myslím už z podpisu jasná věc..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ubuntu rulez, Arch rulez... Linux rulez!!!
DeaLer+2
Hero
9. 12. 2006   #2
-
0
-

Nekrmím, ale je to SUSE Linux 10.1.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
marek0
Stálý člen
9. 12. 2006   #3
-
0
-

no ja mam kubutu ale naco je dobra tato tema ved kazdy podla mna ma taky linux ktory mu vyhovuje no nie

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ondřej Němec0
Stálý člen
9. 12. 2006   #4
-
0
-

To myky: a kdo mluvi o tom, že tady budu někomu něco vnucovat, tohle je téma, ktere si bere za ukol statisticky zjistit jaky kdo pouziva distro a nebudu zde rikat, ze gentoo je nejlepsi, kazdej ma to, co ma

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ubuntu rulez, Arch rulez... Linux rulez!!!
Decide0
Návštěvník
9. 12. 2006   #5
-
0
-

Já používám Mandrivu 2007.0, klubovou verzi ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Minulost je jen prolog"
Marek0
Návštěvník
9. 12. 2006   #6
-
0
-

Fedora SEX

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal Zima0
Super člen
9. 12. 2006   #7
-
0
-

A příště tu můžeme udělat průzkum, kdo jaky používá grafické rozhraní, webový prohlížeč apod. Takže se prosím trošku kroťte.
Jinak používám Mandrakelinux 10.2 alias Mandrivalinux 2005 Limited Edition na desktopu a na serveru Slackware 10.2. Jako live používám Slax.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Mandriva Linux 2007.1, KDE 3.5, Opera 9.22, vim 7.0...
9. 12. 2006   #8
-
0
-

Mám na jednom starém notebooku Debian. Ale už ho moc nekrmím. Na Vánoce bude nový disk a pak tučňáka zavřu pěkně do stolního PC. Asi to bude Ubuntu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
marek0
Stálý člen
10. 12. 2006   #9
-
0
-

To germaniac:no ja to nevravim ale vacsina ludi ked chce prejst na linux tak sa pyta akemate distra ale ked som sa mylil tak sorry .

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tykef
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
11. 12. 2006   #10
-
0
-

Doma na v?voj aplikace pro "bazarov?" po??ta?e pou??v?m XUbuntu (na pentiu 650MHz / 256MB RAM). Na hlavn?m dom?c?m m?m UBuntu. Je?t? p?ed m?s?cem jsem m?l FedoruCore na obou. Jako Live pou??v?m DSL. Ale t??ko soudit podle m?ho v?b?ru. Za??nal jsem s linuxem na j?d?e 0.9.x a tam je?t? distribuc? bylo m?lo - tak?e slackware. V?cem?n? bez inteligentn?ho bal??kov?n? - zlat? aptitude.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Hartl0
Grafoman
23. 1. 2007   #11
-
0
-

Já osobně mam na hadru Widle,ale když na linux tak Live SLAX a kUBUNTU

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Pinkava Pavel0
Stálý člen
23. 1. 2007   #12
-
0
-

No tak to já frčím na Slackware 11 a před ním samozřejmě nižší verze. Už jsem dost přemýšlel o Gentoo, ale tolik času na to opravdu nemám. Jenom než jsem na pc nakopal base system, tak uteklo docela dost hodin, ale zase ten výsledek....Nicméně Slackware je pro mě už ohraný ale spolehlivý distro...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Něco tak nepatrného, jako je mávnutí motýlích křídel, může způsobit uragán, který zasáhne celý svět. -- teorie chaosu --
4. 2. 2007   #13
-
0
-

Fedora Core 6, Slax 5.1.8.1

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Matěj Pácha0
Super člen
4. 2. 2007   #14
-
0
-

Fedora, ale kdyby mi nespadla instalace Mandrivy, asi bych u ní zůstal. Jinak jsem se docela bavil u PuppyLinuxu. Na vyzkoušení je to geniální :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
DeaLer+2
Hero
5. 2. 2007   #15
-
0
-

paashi píše:#
# Fedora, ale kdyby mi nespadla instalace Mandrivy, asi bych u ní zůstal. Jinak jsem se docela bavil u PuppyLinuxu. Na vyzkoušení je to geniální :)


Kéž bych našel distro, který bych nemusel jen zkoušet.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Majkee0
Newbie
5. 2. 2007   #16
-
0
-

U me je to jednoznacne Slackware mam ho na ntbuku a serveru na desktopu mam stale Widle :]

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter Rexa0
Newbie
15. 2. 2007   #17
-
0
-

Momentalne mam Kubuntu uz asi rok, ale planujem prechod bud na Gentoo, Slackware alebo Debian. Uvidim aka bude moja volba :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter Rexa0
Newbie
15. 2. 2007   #18
-
0
-

Momentalne mam Kubuntu uz asi rok, ale planujem prechod bud na Gentoo, Slackware alebo Debian. Uvidim aka bude moja volba :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Jake mate fobie — založil jadus.

Linux-distro — založil mathematicus

Jake ide na c++ ? — založil _cpp_begginer

Wx - jaké způsoby — založil pin2k

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý