Jak udělat tento program? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak udělat tento program? – C / C++ – Fórum – Programujte.comJak udělat tento program? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Vlákno bylo úspěšně vloženo.
Pokud sám přijdeš na řešení, nezapomeň ho sem přidat!
Aleš
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
7. 5. 2012   #1
-
0
-

Nalezněte všechna přirozená čísla menší než dané N, která jsou dělitelná každou svou
cifrou.

v programu C prosím pošlete mi ho na email StudeckyAles@seznam.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.143.–
Peppy0
Stálý člen
7. 5. 2012   #2
-
0
-

Nie žeby som neporadil, ale nejako sa mi robiť domáce za druhých, nechce. Mám taký pocit, že keď už robíte v C, tak by si takúto vec mal vedieť urobiť aj sám. Tešilo ma.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.148.–
Qt, QML, C++
Aleš
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
7. 5. 2012   #3
-
-1
-
Mimo téma

#2 Peppy
taky mě zdraví :), hele neni to domácí úkol akorát já v tom normálně nerobim , ale jeden idiot mi to dal za úkol, že jsem udělal kravinu , tak prosím jestli bys byl tak hodnej a pomohl mi :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.143.–
ingiraxo+15
Grafoman
7. 5. 2012   #4
-
0
-

#3 Aleš
Zkus googlit a až něco uděláš tak poradíme... krom toho tohle není tak težký, to najdeš na netu i do minuty

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Aleš
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
7. 5. 2012   #5
-
0
-

#4 ingiraxo
právě na netu už jsem koukal prostě jsem nic nenašel , mě to vysvětloval učitel jak to udělat ale prostě vůbec netušim nemam rád programování :/ ale díky za odpovědi

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.143.–
Aleš
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
7. 5. 2012   #6
-
0
-

/*
153. Nalezněte všechna přirozená čísla menší než dané N, která jsou dělitelná každou svou
cifrou.

*/
#include<stdio.h>

int hodnoty[1000];
int n;

int jedelitelne(int cislo)
{
  
}

main()
{
   int i,cislo;
   printf();
   scanf();
   for(cislo=11,i=0;cislo<n;cislo++)
      if(jedelitelne(cislo))
         {
    hodnoty[i]=cislo;
             i++;
      }
     
}

zde jsem se snažil něco vymyslet prosím pomožte mi to dokončit Děkuju všem :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.143.–
vitamin+8
Grafoman
7. 5. 2012   #7
-
0
-

Tu mas kod v c++, teraz ti uz len staci prepisat ho do c. Miesto lexical_cast pouzi napr sprintf a miesto stringu pole charov (miesto cin/cout pouzi napr scanf/printf).

#include <boost/lexical_cast.hpp>
#include <string>
#include <iostream>
using namespace std;
using namespace boost;


int main()
{
	unsigned max;
	
	cout << ": ";cin >> max;
	
	for(unsigned num = 1; num <= max; ++num){
		string snum = lexical_cast<string>(num);
		
		bool ok = true;
		for(char c : snum){
			if( c != '0' && num % (c - '0')){
				ok = false;
				break;
			}
		}
		if(ok)cout << "\"" << snum << "\"" << endl;
	}
	
	return EXIT_SUCCESS;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Aleš
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
10. 5. 2012   #8
-
0
-

#7 vitamin

Děkuji ti moc, a nemohl bys mi to dopsat v céčku ? :) prosím moc, ale jinak supr a díky :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
10. 5. 2012   #9
-
0
-

#8 Aleš
A nebylo by lepší dotáhnout ten svůj pokus? Tj. dopsat funkci jedelitelne, prostě rozsekat to číslo na cifry a zkusit dělitelnost (a netahat do toho řetězce) ... třeba nějak takto:

int jedelitelne(int cislo)
{
	int test = cislo;
	int cifra;

	while(test > 0) {
		// ziskej cifru
		cifra = test % 10;
		// nulou nelze delit
		if (cifra == 0) return(0);
		// je cislo delitelne cifrou?
		if ((cislo % cifra) != 0) return(0);
		// a na dalsi cifru
		test = test / 10;
	} 

	return(1);
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Aleš
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
10. 5. 2012   #10
-
0
-

#9 liborb
a teď už by to mělo fungovat? páč já to musim zachvíli odevzdat , jsem moc vděčný za vaší pomoc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
10. 5. 2012   #11
-
0
-

#10 Aleš
Snad jo :), to musíš zkusit ... na to ti chvilka stačí. A ještě jedna věc, takhle toho moc neuvidíš, ještě by sis ty čísla měl vypisovat:


printf("%d\n", cislo); // vypis
hodnoty[i]=cislo;
i++;
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Aleš
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
10. 5. 2012   #12
-
0
-

#11 liborb
moc ti děkuji :) jsem rád že aspoň umí někdo poradit děkuji moc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý