Seminární práce Assembler – Assembler – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Seminární práce Assembler – Assembler – Fórum – Programujte.comSeminární práce Assembler – Assembler – Fórum – Programujte.com

 

Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
24. 5. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den,

byl bych moc rád, kdybych našel někoho, kdo by mi pomohl popřípadě poradil se seminární prací do školy (Fakulta aplikovaných věd). Mám udělat program v Assembleru v prostředí HEW (procesor procesoru H8S), tohle je zadání:

Program bude kopírovat na výstupu zadávaná vstupní data (dekadicky, rozsah
<0;255>). Vyřadí data, jejichž hodnota se liší o více než 100% od průměrné hodnoty 4
posledně zadaných dat.

Pokud by byl někdo schopný vytvořit tento program, náležitě bych ho odměnil.

Děkuji moc za každé reakce.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.79.110.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
25. 5. 2012   #2
-
0
-

#1 Martin
Opravdu nikdo netušíte? Moc by se mi to hodilo :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.79.110.–
antybart0
Návštěvník
31. 5. 2012   #3
-
0
-

"Pokud by byl někdo schopný vytvořit tento program, náležitě bych ho odměnil." - a takhle to budeš dělat i někde v zaměstnání? Nevim, ale seminární práce z HEW mají prokázat tvé znalosti s Assembleru ne z manegmentu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.209.200.–
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
31. 5. 2012   #4
-
0
-

Není to tak těžké, když se zamyslíš, naprogramovat ti to mohu např. v PHP, případně by sis to již dokázal do Assembleru přepsat sám. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
WEBNIA.cz - tvorba webových stránek
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
2. 6. 2012   #5
-
0
-

#3 antybart
Já se zabývám něčím jiným a assembler jsme brali tim stylem, že počítali s tím, že o umíme ze střední, ale já byl na gymplu. Bral ho 2 cvičení, řekl, udělejte tenhle program a pose*** se.. v zaměstnání budu dělat(dělám) věci, kterým rozumím :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.79.110.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
2. 6. 2012   #6
-
0
-

#4 null_while
I za to bych byl rád.. snad bych to nějak dokázal přepsat.. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.79.110.–
Ondrap
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
3. 6. 2012   #7
-
0
-

#1 Martin
Do kdy to potřebuješ, sem taky na FAVce .. máš to asi na POTka, ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.250.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
3. 6. 2012   #8
-
0
-

#7 Ondrap
Do půlky června.. jj na POT.. fakt? Byl bych moc vdečnej za pomoc. Kdyžtak mail: m.mity(zavinac)seznam.cz ..díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.79.110.–
Ondrap
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
4. 6. 2012   #9
-
0
-

hele, tedko ve čtvrtek dělám státnice, tak ten víkend potom se na to mrknu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.228.209.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
4. 6. 2012   #10
-
0
-

#9 Ondrap

Dáš mi na sebe nějakej kontakt prosim tě? Termíny zkoušky mám 14.6. a 26.6.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.79.110.–
Ondrap
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
4. 6. 2012   #11
-
0
-

bydlím na máchovce 16, pokoj 17, mail "ondrap" normálně na students

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.228.209.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
4. 6. 2012   #12
-
0
-

Ok, ozvu se.. hodně štěstí na státnice!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.79.110.–
remmidemmi0
Věrný člen
12. 6. 2012   #13
-
0
-

#1 Martin
Co to je HEW prostředí? Celé by mne to zajímalo, protože mám v almaře cca 1200 (!) kusů obvodů H8S 2134, ke kterému ale nmám vývojový kit, on v podstatě asi ani neexistuje (nebo jo, ale je úzkoprofilový a drahý) a tak bych ho chtěl udělat včetně assembleru.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.142.115.–
TheOndrap+2
Super člen
12. 6. 2012   #14
-
0
-

HEW je vývojový prostředí (prostě assembler) ... výsledek klasická binárka

koukni sem: http://home.zcu.cz/…astnosti.htm

Je to od firmy RENESAS, je tam i simulátor.

Na stránce co sem posílal je i postup pro zprovoznění toho simulátoru.

My ten programátor (kit) ve škol určitě máme, tak se pozeptám učitele :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.250.–
ZČU v Plzni je mnohem víc, než jenom právnická fakulta !!
Fakulta aplikovaných věd www.fav.zcu.cz
"Když nedokážete říci věci jednoduše, pak jim dostatečně nerozumíte"
remmidemmi0
Věrný člen
15. 7. 2012   #15
-
0
-

#14 TheOndrap
Dík za ten link, jsem se tam zaregistroval. Mezitím jsem našel programátor, který by měl umět nahrát program do MCU 2134. Teď ještě sehnat nějaké prostředí, jak ten program naprogrmovat, ideálně v assembleru. To HEW podporuje 2134? Se podívám ....V nejhorším si budu muset napsat crossassembler :(, ne že bych z toho byl odvázanej, ale před lety, když jsem dělal státnici a měl jsem programovat 8080 a nebylo na čem, tak jsem také musel napsat v Basicu crossassembler pro 8080 a pak teprve program pro diplomku. Z nějakýho záhadnýho důvodu totiž k 2134 MCU nikde nic není. Jenže mě se zrovna tyhle MCU docela líběj :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.142.115.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 40 hostů

Podobná vlákna

Seminární práce — založil marwe.k

Pomoc se seminarni praci — založil Killer stc

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý