Jak udělat v liště nabídku – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak udělat v liště nabídku – C / C++ – Fórum – Programujte.comJak udělat v liště nabídku – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

dragon124-10
Stálý člen
30. 7. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat, jak se dá udělat aby se když se klikne na můj program v liště (tím nemyslím lištu ale tu informační oblast v liště úplně vpravo. Popřípadě jak bych to dal do oznamovací oblasti na ubuntu (gnome, unity) tak aby se vysunula nabídka co se má s programem stát a když se na něco klikne, tak to bude interagovat.

Google mi bohužel nenabídl nic fungujícího.

Prosím poraďte. Předem děkuji za všechny odpovědi

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.221.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
30. 7. 2012   #2
-
0
-

No jestli myslíš systray, tak ve woknech jednoduše přes Shell_NotifyIcon. A pro ty ostatní minority :) si to najdi, protože nevěřím, že jsi první, kdo něco takové chce :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Jak to udělat — založil Dave

Jak udělat podmenu — založil PoklickaPan

Jak to lze udělat — založil Radka

Jak udělat aplikaci? — založil Jakub

Jak udělat hodiny — založil frontm4n

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý