MySQL chyba – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

MySQL chyba – C / C++ – Fórum – Programujte.comMySQL chyba – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Root
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
7. 8. 2012   #1
-
0
-

Zdravím , pri pripojovaní k mysql databáze my program vypíše takúto chybu

Access denied for user "user"@"host" (using password:yes)

Viem že chyba nieje v programe ale niekde v mysql . Upozornujem ze sa snazim pripojit k endora databáze . Neviete niekto pomôcť ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.226.–
Atheo+4
Stálý člen
7. 8. 2012   #2
-
0
-

#1 Root
Zadavas nespravne heslo do MySQL zkus se na to pripojit jen v MySQL a pokud to nepujde uprav si config.cfg

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Root
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
7. 8. 2012   #3
-
0
-

tak ked sa prihlasujem do php my admin tak heslo funguje ...ako upravím config.cfg ? Nejako cez php my admin ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.226.–
Atheo+4
Stálý člen
7. 8. 2012   #4
-
0
-

#3 Root
co sem pletes php? nainstaluj si MySQL databazi pri instalaci zadavas jmeno,heslo na ktere se potom pripojujes zadny php do toho neplet pokud mas problem s PHP tak na to je jina sekce ne C/C++ a cfg se vytvari tusim i pri instalaci mysql nejsem si presne jisty vim ze to jede na Trinity ale jestli na obycejne mysql to nevim ale melo by nicmene jmeno heslo zadavas pri instalaci mysql databaze

http://www.mysql.com/downloads/ ^^

Atheo

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Root
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
7. 8. 2012   #5
-
0
-

Ale ide o to že ja sa chcem pripojiť na verejnú databázu . Pokiaľ viem tak keď si ju vytvorím v PC na localhoste tak keď budem chcieť vytiahnuť nejaké súbory na web z tej mysql databázy , tak my ju nenájde nie ? Pretože nemám verejnú ip adresu . Ak sa mýlim opravte ma ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.226.–
Atheo+4
Stálý člen
7. 8. 2012   #6
-
0
-

#5 Root
na jakou verejnou databazi se pripojujes? na nektere to nejde 

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Atheo+4
Stálý člen
7. 8. 2012   #7
-
0
-

#5 Root
protoze lidi pak vyuzivaji verejne servery jen pro MYSQL a ne treba na tvorbu webovych stranek tak je vnejsi vstup zakazany

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Root
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
7. 8. 2012   #8
-
0
-

pripojujem sa na endora.cz databázu ...takže je to tým že nemajú povolené pripojenie z vonku ? ...nepoznáš náhodou nejaký MySQL hosting kde to bude fungovať ...?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.226.–
Atheo+4
Stálý člen
7. 8. 2012   #9
-
0
-

#8 Root
nepouzivam, ale myslim ze tam to bude zablokovane taky stejne jako na wz.cz a podobne takze si vytvor vlastni mysql databazi a pripoj se na ni.. a zjistis jestli to funguje pokud ano problem je na endore pokud ne problem je u tebe ale typuju tu endoru mrkni do podminek nebo upozorneni na jejich web site urcite to tam nekde bude 

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
CZechBoY+4
Věrný člen
8. 8. 2012   #10
-
0
-

endora má zablokovanej externí přístup do databáze, stejně jako ic, wz, ... všichni, ani placený hostingy to nemaj, možná VPS

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Chyba spojeni MySQL — založil Alan

Chyba v MySQL, poraďte — založil Grow

MySQL chyba #1045 — založil easy_burn

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý