Picturebox position ? – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Picturebox position ? – Visual Basic – Fórum – Programujte.comPicturebox position ? – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
superman
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
28. 8. 2012   #1
-
0
-

Ahoj
naprogramoval jsem , že když smáčknu klávesy W,S,A,D tak se mi pohybuje picturebox3 a ted bych chtěl udělat aby když se dotkne
pictureboxu4 tak aby to neco udělalo (např.msgbox)
zkusil jsem:
if picturebox3.location = new point(38,242) then
msgbox("test")
end if

ale když najedu pictureboxem3 na picturebox4 tak to nic neudělá.

Jak na to ?

Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.87.–
Reklama
Reklama
superman
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
28. 8. 2012   #2
-
0
-

#1 NerSoul
#1 superman

Vyřešeno !

If Picturebox1.Bounds.IntersectsWith(Picturebox2.Bounds) Then

msgbox("Kolize !")

End If

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.87.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Position fixed — založil BigBear

Position: absolute — založil Onsi

Position fixed — založil pirat89

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý