Zavolání metody jiné instance – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zavolání metody jiné instance – Java – Fórum – Programujte.comZavolání metody jiné instance – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Schlucke
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
6. 10. 2012   #1
-
0
-

Zdravím, mám pro většinu triviální otázku, ale sekl jsem se na ní. Mám dvě třídy: vytvořím 2 instance první třídy a ty použiji při vytváření instance druhé třídy a potřebuji mít v instanci druhé třídy metodu "string to string", která mi vypíše parametr instance první třídy, který jsem zadal, při jejím vytváření. Parametr je "private", ale má geter, který je "public". V rámci jedné instance to zvládám, ale tady nevím jak zadat cestu.

Velice děkuji za odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.146.–
Reklama
Reklama
sakal910
Stálý člen
6. 10. 2012   #2
-
0
-

Pokud sem dobře pochopil tak tu instanci první třídy předáváš jako parametr konstruktoru druhé třídy... tudíž ji máš v té druhé třídě uloženou v nějaké proměnné, takže by to mělo vypadat nějak takhle: promenna.getParametr();

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.222.8.–
sakal910
Stálý člen
6. 10. 2012   #3
-
0
-

kdybys sem hodil zdrojáky, určitě bych ti poradil konkrétněji :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.222.8.–
Schlucke
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
6. 10. 2012   #4
-
0
-

#3 sakal91
Super, děkuji moc si mi pomohl, toto byla jedna z variant co jsem zkoušel, ale nepoužíval jsem za tím závorky a to byl kámen úrazu :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.36.–
sakal910
Stálý člen
6. 10. 2012   #5
-
0
-

#4 Schlucke
jojo jak sem začínal tak to byla nejčastější moje chyba že jsem zapomínal závorky a hooodně dlouho jsem uvažoval kde může být chyba :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.91.212.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý