První program – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

První program – Java – Fórum – Programujte.comPrvní program – Java – Fórum – Programujte.com

 

Yohaku0
Návštěvník
6. 10. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den,

asi před půl hodinou jsem začal s Javou, a napsal jsem si tento "program":

/*
 * To change this template, choose Tools | Templates
 * and open the template in the editor.
 */
package hello.world.app;

/**
 * The HelloWorldApp class implements an application that
 * simply prints "Hello World!" to standard output.
 */
public class HelloWorldApp {

    /**
     * @param args the command line arguments
     */
    public static void main(String[] args) {
        System.out.println("Hello World!"); // Display the string.
    }
}

Kompilace proběhne v pořádku, ale když chci spustit program, tak to vypíše jen:

run:
java.lang.NoClassDefFoundError: idn/IDN
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: idn.IDN
	at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:202)
	at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
	at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:190)
	at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
	at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:301)
	at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:247)
Could not find the main class: idn.IDN.  Program will exit.
Exception in thread "main" Java Result: 1
BUILD SUCCESSFUL (total time: 0 seconds)

Ale nevypíše to "Hello world!". Nevíte v čem je problém? (Používám NetBeans IDE 7.2)

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.107.247.–
V těch nejtěžších chvílích se otoč za sluncem a všechny stíny padnou za tebe. - John Lenon
Yohaku0
Návštěvník
6. 10. 2012   #2
-
0
-

#1 Yohaku
Aha, mockrát se omlouvám, už vím v čem je chyba. Nemám projekt nastavený na hlavní... Už vše funguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.107.247.–
V těch nejtěžších chvílích se otoč za sluncem a všechny stíny padnou za tebe. - John Lenon
sakal910
Stálý člen
6. 10. 2012   #3
-
0
-

#1 Yohaku
Program je v pořádku, máš dobře nainstalované JDK ? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.91.212.–
Yohaku0
Návštěvník
6. 10. 2012   #4
-
0
-

#3 sakal91
Už jsem psal, že jsem to vyřešil.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.107.247.–
V těch nejtěžších chvílích se otoč za sluncem a všechny stíny padnou za tebe. - John Lenon
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý