UnZip / Unrar – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

UnZip /  Unrar – C / C++ – Fórum – Programujte.comUnZip / Unrar – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

john
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
17. 10. 2012   #1
-
0
-

Servus hoši...

Mám problém, musim do zítra napsat malou aplikaci (Form aplikace) ve VS2008 a potřebuju nějak rozbalit celý archív bud ZIP nebo RAR (stačí jedna varianta, mužu si ju zvolit)... Není v .net už přímo třída na unpacky? Goooglil sem ale našel sem jen samý chaotický výsledky... :/

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.138.–
john
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
17. 10. 2012   #2
-
0
-

To se archívace v C++ nepouziva? :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 149.255.82.–
yaqwsx+9
Posthunter
17. 10. 2012   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.35.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
john
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
17. 10. 2012   #4
-
0
-

Omlouvam se konkretne hledam C++

Nahlásit jako SPAM
IP: 149.255.82.–
john
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
17. 10. 2012   #5
-
0
-

Neni nejaka libka kde pouziju ciste jen neco ve stylu unzi("archiv.zip","c:/archiv/rozbaleno")??

Zlib vubec nechapu

Diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 149.255.82.–
yaqwsx+9
Posthunter
17. 10. 2012   #6
-
0
-

Pokud potřebuješ něco takového, vybízí se otázka - potřebuješ knihovnu? Nestačilo by jen vhodně spustit z příkazové řádky např. 7-Zip?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.35.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
john
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
17. 10. 2012   #7
-
0
-

Určitě by to stačilo, ještě lépe, každej windows má v sobě sám o sobě nějakej ZIP/UNZIP ten by se nedal použít? Popř. prosím jak? Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 149.255.82.–
ingiraxo+15
Grafoman
18. 10. 2012   #8
-
0
-

nebo lépe když máš nainstalovanej winrar, tak zneužít unrar.exe ^^

případně se podívat sem kde jsou i zdrojový kódy na unrar http://www.rarlab.com/rar_add.htm

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
john
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
18. 10. 2012   #9
-
0
-

Vyřešeno dals em na tvopu radu, která je mnohem jednoduše a flexibilnější pro tohle řešení.

Stejně z http sosam ten archív tak sosnu ještě druhej soubor a to 7zip.exe (console) má jen 500kilo takže žádný problém...

Pomocí system() archív rozbalim...

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.138.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

Unzip — založil exim

Unzipper — založil Matej Zabsky

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý