Proces error listeren – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Proces error listeren – .NET – Fórum – Programujte.comProces error listeren – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hráč0
Návštěvník
22. 10. 2012   #1
-
0
-

C#

ahoj potřebuji nějak spustit process ffmpeg.exe aby běžel na pozadí ale abych získával stav průběžně a né až po dokončení nechci aby se program zastavil díky  

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
24. 10. 2012   #2
-
0
-

ffmpeg.exe je klasická konzolová aplikace, takže vždycky můžeš její standardní výstup napíchnout na svoji pipe, přicházející data parsovat a zobrazovat si cokoliv budeš chtít.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.75.135.–
hráč0
Návštěvník
24. 10. 2012   #3
-
0
-

a jak prosím? díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
25. 10. 2012   #4
-
0
-

Ve STARTUPINFO nastavíš hStdOutput na tvojí pipe, pak zavoláš CreateProcess a z pipe pak vyčítáš, co ten program normálně posílá na standardní výstup. Takhle jednoduše se to udělá ve WinAPI. Jak to udělat nejjednodušeji v C# si budeš muset najít sám, klíčových slov pro google tu máš dost :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.75.135.–
ingiraxo+15
Grafoman
25. 10. 2012   #5
-
0
-

v C# by to mělo být nějak takto 

ProcessStartInfo pinfo = new ProcessStartInfo();
startInfo.FileName = "ffmpeg.exe";
startInfo.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden;

Process process = new Process();
process.StartInfo = pinfo;
process.Start();

je to dost podobny jak v c++.. ono stejne C# je jen nadstavba nad winapi, takže plno věcí je skoro stejný nebo aspon odvoditelný

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
hráč0
Návštěvník
25. 10. 2012   #6
-
0
-

aha dík ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 89 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý