Počet čisel v reťazci... – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Počet čisel v reťazci... – Java – Fórum – Programujte.comPočet čisel v reťazci... – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mishsuli0
Newbie
31. 10. 2012   #1
-
0
-

Zdravim ... ako urobit aby mi spocitalo cisla v retazci kde budu cisla od 0, ... , 9 delene  ciarkou ???

napr. 0,9,3,7,3,4,2,0,0,1 

odpoved: 10

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.229.32.–
Reklama
Reklama
pedro.cze0
Newbie
31. 10. 2012   #2
-
+2
-
Zajímavé

Projdi si celej retezec znak po znaku a pomoci regularnich vyrazu kontroluj, jestli jde o cislo...do nejaky promenny si potom ukladej pocet takhle nalezenejch cisel a ten pri kazdym dalsim nalezu zvys o jedna...

Nahlásit jako SPAM
IP: 146.102.126.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
31. 10. 2012   #3
-
+1
-
Zajímavé

#1 Mishsuli
pokud tam budou pouze čísla 0 - 9 a vždy oddělené čárkou, tak jejich počet bude:

dolní_celá_část(délka_řetězce/2)+1

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
sleepy0
Stálý člen
2. 11. 2012   #4
-
+1
-
Zajímavé

Keby si nevedel ako to urobyt pomocou ty regexpov, tu to je: http://rosettacode.org/wiki/Determine_if_a_string_is_numeric#Java . Este sa budes musiet popasovat s tym ze co vsetko tam mas okrem tych ciarok. Lebo ak by si to mal len ze mas cislo a to je oddelene ciarkou tak postaci aj crazy-ho riesenie. Ale ak tam chces mat napriklad "-1,2.1235,321,-0.5523,pi/4,e^e", su to vsetko cisla to pi je samozrejme zaoktruhlene na tych 54 bitov aj e, tak uz toto riesenie ty nepovie ani nahodou pocet ciesl. Ja osobne by som to riesil, ze si splitnem retazec podla ciarok a potom velkost pola podretazcov mi povie pocet cisel. Ale ani toto nieje riesenie pre pripad ked mam v retazci "Teplota topenia vodika ja 14.01 K, co zodpoveda -259.14 °C. Balmerova seria spekt. ciar ma vlnove dlzky 656nm, 486nm, 434nm, 410nm, 397nm". Tento problem by som asi riesil tak ze by som retazec rozdelil podla cisel metodou split(String regexp) a velkost pola stringov takto vzniknutych - 1 by bol pocet cisel.

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.195.–
Mishsuli0
Newbie
2. 11. 2012   #5
-
0
-

ďakujem vám

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.229.32.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Podobná vlákna

Počet čísel — založil griddlecake

Pocet ruznych cisel — založil Jakub

Prehodenie slov v reťazci — založil street punk

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý